|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mitchW Član

Pridružen-a: Ned 20 Jul 2014 20:58 Prispevkov: 568 Aktiv.: 4.27 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2015 2:21 am Naslov sporočila: Signal generator |
|
|
Že dlje časa iščem signal generator. Ni važno kakšen je (imel sem možnost dobiti celo enega na lampe za smešno ceno, vendar sem bil prepočasen), pomembno mi je to, da je cenovno ugoden, saj ga potrebujem 2-3x na leto za kakšno testiranje ali za uglasiti kak radio.
Malo sem gledal tudi na eBay-u, vendar ni neke pametne ponudbe, oz. kar pa je, pa ne gre do prave frekvence. Potreboval bi vsaj do 15 MHz, raje več.
Ima morda kdo kakšno idejo kaj se splača nabaviti od Kitajcev oz. tudi kje drugje, ali pa je morda kdo pripravljen prodati kakšnega rabljenega? Lahko tudi pokvarjenega Na bolhi je le eden, vendar je zame predrag za približno faktor 10... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.87 Kraj: ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitchW Član

|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2015 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za linke
Tale z nemčije je videti OK, upam, da le stroški dostave ne bodo previsoki.
Cymometer že imam, vendar sem ga le vzel ven s folije in čaka v predalu.. kupil sem ga od Kitajcev v začetku leta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mitchW Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
arksi Član

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 10:19 Prispevkov: 748 Aktiv.: 3.66 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: Sre Sep 23, 2015 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Če bo kdo naročil kaj takega, naj sporoči potem povratno informacijo, če generator deluje po pričakovanjih. kar se tiče cene je ugoden. Je pa treba vedeti, da je Kitajski.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni