|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
uzo Član

Pridružen-a: Sob 11 Avg 2012 19:06 Prispevkov: 35 Aktiv.: 0.22 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Sob Sep 20, 2014 2:49 pm Naslov sporočila: Android TV wifi čip antena |
|
|
Doma imam enega izmed Android TV stick kateri ima za wifi čip anteno (unictron aad 29 piše na njem). Ker je prenos zelo slab, me zanima če se da kako to izboljšati? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejko1 Član

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 0:21 Prispevkov: 271 Aktiv.: 1.29 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 22, 2014 8:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Na splošno imajo nekateri bolj slab signal s čip in fpcb antenami. Sam sem pri svojem (fpcb antena) to rešil tako da sem odlotal anteno in prilotal SMA pigtail, tako da lahko priključim zunanjo anteno, ni ravno lepo, dela pa Lahko se poskusiš tudi poigrat z nastavitvami routerja, ker nekateri imajo bistveno boljši sprejem na b wifi-ju, včasih pa tudi zamenjava kanala pomaga. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Pon Sep 22, 2014 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa najbolj "trotlziher" - prestavitev access pointa na ugodnejso lokacijo (ce je to mozno) in skrb, da bo oddaja antena pravokotna na smer android sticka...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni