|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
TECHNIC Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18 Prispevkov: 582 Aktiv.: 2.57 Kraj: Senovo
|
Objavljeno: Čet Sep 04, 2014 5:49 pm Naslov sporočila: Nakup fluksa |
|
|
Pozdravljeni!
Pred nekaj časa ste imeli na forumu akcijo za nakup nekih ostankov fluksa v majhnih flaškah - neka prozorna zadeva, ki postane vijolična na svetlobi in diši pri lotanju. Imel sem ga priložnost sprobat in mi sedaj zanima če se ga še da dobiti kje?
Trenutno uporabljam nekega čudnega v zeleni posodici. Ne topi ga niti voda niti izopropilni alkohol. Izgleda kot neka mast. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Sep 04, 2014 10:58 pm Naslov sporočila: Re: Nakup fluksa |
|
|
TECHNIC je napisal/a: |
Pred nekaj časa ste imeli na forumu akcijo za nakup nekih ostankov fluksa v majhnih flaškah - neka prozorna zadeva, ki postane vijolična na svetlobi in diši pri lotanju. Imel sem ga priložnost sprobat in mi sedaj zanima če se ga še da dobiti kje? |
Trenutno se ga ne dobi, a je to stvar dobre volje,.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Majci Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2013 23:03 Prispevkov: 282 Aktiv.: 1.86 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2014 11:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Ce bos sel v nabavo, sem tudi sam interesant.
Lp, Robi. _________________ When i am sad, i stop being sad and be awesome instead! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.78 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2014 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če prav vem, nisi razumel...fluks je treba preliti v male flaške, kar rodi najmanj dva problema: flaško in prelivalca. Torej, se mi zdi da če se javiš pri Darkotu z nekaj malimi flaškami in rokavicami ( ter delovno obleko, se mi zdi), si zmagal...
(kajne, Darko?) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 05, 2014 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
(kajne, Darko?) |
Skoraj.
Dve stvari sta. Eno je nov novcat fluks, ki ga nimam. To se lahko nabavi pa se razdeli.
Drugo je pa fluks, ki je že rabljen in je spremenil barvo, a za našo rabo je odličen.
Prvega treba plačati, drugi je bil prejšnjo rundo free. Ga imam še. Imam tudi stekleničke. Problem se pojavi pri prelivanju. Samo za enega se ne grem cel z dvoriščem vred umazat. Če pa ima kdo to željo si lahko delo razdeliva. Ti boš dal svoji ženi prat svojo obleko, jaz bom pa rešil dvorišče in sebe pred mojo ženo.
Dogovorjeno ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TECHNIC Član

Pridružen-a: Tor 31 Okt 2006 11:18 Prispevkov: 582 Aktiv.: 2.57 Kraj: Senovo
|
Objavljeno: Ned Sep 07, 2014 9:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dogovorjeno.
Enkrat se moram torej pojavit v Divači v primerni opremi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mznida Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.52 Kraj: Prlekija (JN86BN)
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 12:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Moram pogledati, če je na firmi kaj fluksa s pretečenim rokom uporabe (tisti mora vstran, pa ga ponavadi jaz pospravim, je pa še drugače čisto uporaben).
Je pa dejstvo, da to ni enak fluks, kot ga ima Darko. Ta je prozoren in pretakanje ni problem. V kolikor ti tale odgovarja, se lahko kaj dogovorimo, drugače pa se zmeni z Darkotom. _________________ 73 de S56RIR |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 2:37 am Naslov sporočila: |
|
|
TECHNIC je napisal/a: |
Dogovorjeno.
Enkrat se moram torej pojavit v Divači v primerni opremi. |
Dorodošel, bomo stankali še vse kar je v kanti, pa naredimo še ene 20 kompletov. Enemu se mi zdi, da sem še dolžan eno steklenico. Ostali se bodo pa javili,.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Darko, bi lahko eno za mene.In bi prevzel na piknik. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure94 Član

Pridružen-a: Sre 05 Maj 2010 17:11 Prispevkov: 433 Aktiv.: 2.35 Kraj: Jesenice / Lj
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se bo to že delalo se javim za eno flaško.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 9:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
jure94 je napisal/a: |
Lp |
+1, če ni moteče, da nisem član. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 9:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jakey je napisal/a: |
jure94 je napisal/a: |
Lp |
+1, če ni moteče, da nisem član. |
Jaj, a tebe ne moti ?
Kar se pa flaš tiče, se mora pa najprej nekdo javiti, da jih bo napolnil. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Cloudy Član

Pridružen-a: Pon 14 Jul 2014 20:33 Prispevkov: 157 Aktiv.: 1.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 5:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ni prepozno, bi se še jaz javil za kako flaško
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jerjur Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 22:09 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.49 Kraj: Žiri
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda da je tale fluks ena zlo dobra zadeva. če bo kaj viška bi tudi eno flaško za probat. _________________ Avtomatika je zakon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni