|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.47 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:13 am Naslov sporočila: razveljavitev premika osebne mape |
|
|
Osebno mapo slike sem premaknil na drugi disk, ker nisem prej naredil mape mi je celotni disk spremenilo v mapo slike. Ko poskusim razveljaviti premaknitev mi napiše : Sestava seznama podmap pod "G:\system Volume information" ni uspela. Dostop je zavrnjen. Mogoče kdo ve rešitev? _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Ammmm...obnovitev sistema na zgodnejši čas? Meni to dostikrat pomaga... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.47 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Na to se sploh nisem spomnil.Ker so bili widowsi na novo inštalirani upam ,da je narejena kakšna restor točka. Bom poskusil. _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
???
Če prav zastopim, si ti eno mapo (\Slike) iz enega diska "nesel" na drugi disk. Tam pa kaj? (običajno bi bilo, da se pač mapa prenese in to je to - ne rabiš ti vnaprej na drugem disku delati mape). Ali si nesel samo direktno slike (JPEG datoteke), ki so se ti zdaj nasrale po rootu? (v tem primeru daj Detailed view, izberi sortiranje po Type in vse JPEGe zmeči v mapo).
LP, g
p.s. Obnovitev sistema verjetno tu ne bo pomagala, saj s sistemom ni nič narobe, le datoteke je prestavljal, če prav zastopim. _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Če klikneš na mapo slike z desno miško in v zavihku mesto lahko izbiraš kam boš premaknil mapo. Ker sem mislil, da se premakne cela mapa ne pa samo vsebina mape sem premaknil mapo na drug disk. _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Nope...premakneš POVEZAVO. Pred tem moraš narediti fizično mapo na drugi particiji. (misliš desni klil - lastnosti - mesto - premakni).
sem že imel težave s tem - če kaj za=beš, potem je štala
res pa je da se originalna mapa s premikom resnično izbriše... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 11:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Aja, tako si to "uspel" ...
Pa ti ne uspe zdaj, če zadevo (link My Pictures) spremeniš, da kaže na nek drug folder, izbereš, da ti ne premika vsebine, in potem ročno prestaviš slike tja?
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 12:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če poskusim nastaviti na privzeto
mi ponudi , da bo premaknil
Potem pa nimam dostopa.
 _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05 Prispevkov: 1095 Aktiv.: 6.00 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse probaj skopirat (NE premikat) na novo mesto in preveri, če je skopiralo kakor treba. Potem probaj zbrisat tisto mapo na G: ... Če noče, obstaja Unlocker za Win .. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

|
Objavljeno: Sob Okt 25, 2014 1:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po večkratnem poskušanju mi je uspelo prepričat računalnik , da je mapa za slike tam kot je bila. Ko sem v mapo prekopiral slike je računalnik sam prestavil mapo nazaj , kjer je bila prej. _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni