|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Lizard64 Član

Pridružen-a: Pet 12 Feb 2010 9:31 Prispevkov: 558 Aktiv.: 2.99 Kraj: Severna Primorska
|
Objavljeno: Pet Okt 17, 2014 7:55 am Naslov sporočila: Plinski spajkalnik |
|
|
Zanima me kako se obnesejo plinski spajkalniki? Kakšno moč je treba imeti da dela vredu, da se dobro segreje? Gledal se enega s max. 75W. Ali je to dovolj? _________________ Prejudice is ignorance... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Energetik-m Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16 Prispevkov: 1392 Aktiv.: 7.36 Kraj: Zagorje
|
Objavljeno: Pet Okt 17, 2014 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
S tem ne moreš zaciniti žleba. Za tu in tam kakšen upor pricinit pa bo dovolj. Če poveš, kaj boš cinil, boš dobil kakšen boljši odgovor. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sime. Član

Pridružen-a: Sre 04 Dec 2013 12:56 Prispevkov: 80 Aktiv.: 0.57 Kraj: Žužemberk
|
Objavljeno: Pet Okt 17, 2014 11:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Živjo.
Lastim si plinski spajkalnik Dremel versatip.
Dremel
Je zelo uporaben za terenska dela, da ni vedno potrebe po razvijanju podaljška. kar se tiče nastavljanja izhodne moči (oz. pretoka plina), se da zadevo nastavljati. Ima drsni gumbek za "fino" nastavitev, le temu pa lahko nastaviš še offset in tako dobiš pretok plina skoraj po želji.
Le konico je potrebno sem pa tja menjati... se mi zdi da niso ravno najboljše kvalitete.
Za spajkanje mehkih kablov do 2.5mm2 mi zadostuje.
Lep pozdrav _________________ Kaj se zgodi ko Chuck Norris prdne v vtičnico? Turbine v elektrarni se zavrtijo v nasprotno smer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tham Neznanec

Pridružen-a: Čet 22 Feb 2007 11:24 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.04 Kraj: Lj.
|
Objavljeno: Ned Okt 19, 2014 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imel sem starega Wellerja in so mi ga odtujili, in je delal res super.Še sedaj se mi kolca po njem.
Cimco slabe izkušnje sploh v hladnem, sedaj imam Dremel in na njega pašejo tudi špice od cimcota in je bistveno boljši. Cenovno je pa dremel 4x cenejši od wellerja. _________________ lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pon Okt 20, 2014 8:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Imam Erso (Independent 80 W, obstaja tudi 130 W), zadovoljen.
Iz Nemčije je prišla precej ceneje kot tule lokalno.
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni