|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GUMY trgovec

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2010 11:03 Prispevkov: 487 Aktiv.: 2.71 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sre Okt 01, 2014 9:54 am Naslov sporočila: Outlook 2013 |
|
|
Po zamenjavi OS iz XP na Win7 in posledično Outlook Express na Outlook 2013, se mi prebrana pošta ne briše več avtomatično na Siolovem strežniku. Posledično mi strežnik vsakih nekaj dni javlja da je predal poln in je treba ročno brisati preko webmail dostopa. Predvidevam, da je nekje nastavitev za to, samo kje? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.80 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Tor Okt 07, 2014 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Trenutno nisem v sluzbi, doma pa ne uporabljam '13ke (predvsem zaradi izredno slabega barvnega kontrasta).
Poskusi tako:
Open Outlook > File > Account settings > Select the Email account > Click on Change > More Settings > Advanced > Delivery > Choose the appropriate options.
Javi, če je šlo.
LP,
David _________________ "To me, defeat in anything is merely temporary.. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is path leading to success and truth." - Bruce Lee |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GUMY trgovec

|
Objavljeno: Sre Okt 08, 2014 8:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Outlook je slovenski, tako da mi ni uspelo slediti navodilom.
Na Datoteka > Officeov račun lahko nastavljam samo posodobitve in temo.
Na Datoteka > Možnosti > Pošta pa tudi nisem našel nič v zvezi s problemom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.80 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Sre Okt 08, 2014 8:29 am Naslov sporočila: |
|
|
GUMY, tudi ce je slovenski, ko kliknes na "Datoteka" oz. pac tisto, kar je skrajno levo odzgoraj - med tistimi zavihki poskusi najti Uporabniški Račun ali pa Uporabniške nastavitve / Računske nastavitve - saj nevem kako so prevedli. Ampak to mora imeti vsak Office, saj tam dodas kak drugi e-račun od katerega želiš prejemat pošto.
LP _________________ "To me, defeat in anything is merely temporary.. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is path leading to success and truth." - Bruce Lee |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GUMY trgovec

|
Objavljeno: Sre Okt 08, 2014 9:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Uspel najti. Hvala za pomoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.87 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Sre Okt 08, 2014 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
@GUMY, najprej poglej, če imaš na siolovem strežniku poln SPAM predal, ki se ne briše avtomatsko.
Torej prijavi se direktno na Siolov poštni strežnik na naslovu:
htpps://posta.siol.net
vnesi svoje up.ime in geslo ter najprej preglej mapo "Nezaželena pošta", če se notri ne nahaja kak uporaben dokument, ki ga je siolov spam filter napačno detektiral in vrgel v to spam mapo, ti ga pa pričakuješ v mapi prejeto. Se dogaja.
Če pa je vse za brisat pa briši. Tako sprostiš kar nekaj prostora.
Pri Outlooku 2013 pa poglej tole:
http://www.zmaga.com/content.php?id=5228 _________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni