|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektro20 Neznanec

Pridružen-a: Pon 03 Apr 2006 15:21 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Tor Apr 25, 2006 11:54 am Naslov sporočila: števec peugeot 406 |
|
|
vprašal bi če mogoče kdo ve kako se popravi števec pri peugeotu 406 ker mi stalno nagaja, enkrat mi ne kaže hitrosti, drugič mi ne dela števec za gorivo, obratometer pa nagaja vedno! ko pa malo udarim po armaturni plošči pa dela spet vse vredu dokler ne vgasnem avta! hvala odgovore mi lahko pošljete na elektro20@email.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.71 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Apr 25, 2006 12:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da tolčenje pomaga gre verjetno za slab kontakt. Potrebno bo vse skupaj podreti in pregledati kontakte. Kontakt je lahko slab, ker ga vzmet ne drži skupaj. Pri tem pomaga previdno stiskanje z kleščami. Kontakt je lahko oksidiran. V tem primeru pride v poštev čiščenje kontakta (alkohol, aceton,..)
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni