|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2014 6:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brez zamere, ampak mislim da končna cena ne bi dosegla 40€, kaj šele kaj več, licitacijo pa lahko ponavljaš v nedogled.
Postavi neko nižjo začetno ceno, pa boš mogoče celo kaj dobil. 19 inčarji niso več tako iskana "roba", kot so bili včasih. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dumr666 Član

Pridružen-a: Tor 31 Jan 2012 23:30 Prispevkov: 409 Aktiv.: 2.51 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2014 6:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
se strinjam. Doma se mi praktično valjajo 15" in 17" monitorji ki jih dobiš za vsakim voglom ravno da ne. že 22" dobiš za 40€ _________________ Robots will steal your job. But that's OK. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.71 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Nov 10, 2014 11:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri forumašu sem vzel 2x19 za 40€.
Predrago...
Izklicna cena cca: 5€ in vidiš, kam prideš...
LP _________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Nov 11, 2014 5:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
matejcek81 je napisal/a: |
Predrago...LP |
Mogoče se pa tebi, ki vse veš, ne sanja zakaj se nekaj licitira!?
Cena je taka kakršno je prodajalec postavil in tukaj ni nikakršne filozofije ampak samo trg!
Če se ti pa dopade monitor in nisi zadovoljen s postavljeno ceno, mu pošlji ZS in se boš dogovoril, kanede?
Trolanje o previsoki ceni je popolnoma mimo! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.71 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Nov 11, 2014 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
OFFTOPIC:
Jaka57 je napisal/a: |
matejcek81 je napisal/a: |
Predrago...LP |
Mogoče se pa tebi, ki vse veš... |
Vse vem? Kolikor mi je prišlo na ušesa, si ti "enciklopedist". Da se o "..." ne pogovarjamo.
...ne sanja zakaj se nekaj licitira!? |
Verjetno res ne, čeprav sem licitiral že nekaj zadev na forumu. Pravtako na e-bayu in bolhi. Celo življenje se učimo...
ONTOPIC:
Cena je taka kakršno je prodajalec postavil in tukaj ni nikakršne filozofije ampak samo trg! |
Niti ne - To ni bolha, ebay, 12sold... To je Forum društva elektronikov (mogoče nisi vedel). Tukaj si pomagamo, svetujemo....
Če se ti pa dopade monitor in nisi zadovoljen s postavljeno ceno, mu pošlji ZS in se boš dogovoril... |
Imam dovolj monitorjev Še nekje 10kos je za prodat(15, 17, 19) .
OFFTOPIC:
...kanede? |
Pravilo št.??
Trolanje o previsoki ceni je popolnoma mimo! |
Ti o "trolanju"?
Malo prej sem Tjašo (hčerko) previl in je po tem bila prav blažena in zaspala. Mogoče....
PS: Na ZS si mi že modroval brez pametnega razloga. Ponudil sem ti možnost, da se dobiva in mi niti nisi hotel poslati svoje GSM številke oz. se nisi več javil. Lepo je, če se skrivamo za PC-jem, "kanede"?. Raje ženo pocartaj malo....
LP _________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni