|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
luftek Član

Pridružen-a: Pon 25 Jun 2012 11:54 Prispevkov: 63 Aktiv.: 0.40
|
Objavljeno: Ned Nov 16, 2014 12:12 am Naslov sporočila: nbvc |
|
|
nbvc
Nazadnje urejal/a luftek Ned Mar 05, 2017 1:11 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
wilin Član

Pridružen-a: Pon 05 Maj 2008 18:30 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.11 Kraj: KK-MB
|
Objavljeno: Pet Dec 19, 2014 7:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem se pred kratkim začel ukvarjati z PSoC-i. Všeč mi je, da je razvojno okolje zastonj (sicer samo za Windowse, ampak nekje mora biti kompromis). PSoC 4 razvojne ploščice so po 4-5€ (s tem da vsebujejo tudi USB-UART pretvornik). Malo sicer spodbujajo lenobo , ker so vse knjižnice že napisane, se pa da na račun tega zelo hitro povezat in spisat programe.
Po praznikih me čaka še PSoC 5LP razvojna plošča, da spoznam kako se obnese še razhroščevalnik v razvojnem okolju (kar mi je še najpomembnejše). Če dela potem migriram stran od PIC-ev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.88 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Dec 19, 2014 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ma kje si ti dobil razvojne ploščice za 4-5€? Ko sem jaz iskal nisem imel toliko sreče z iskanjem. Da se ti ni mogoče mal zareklo?
Lahko, da me tudi spomin, zelo vara, kaj pa veš v enem letu se lahko veliko spremeni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SkunkyLee Član

Pridružen-a: Čet 12 Feb 2009 16:59 Prispevkov: 198 Aktiv.: 1.00 Kraj: Maribor, Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.88 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Dec 19, 2014 9:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
A se mi je zdelo, da bo res temu tako, da se v enem letu lahko veliko spremeni. To je mlado slabe dva meseca
Citiram: |
Last Updated: 10/01/2014 |
Kako že pravijo najprej se moraš naučit fičota vozit, da potem lahko začneš s ferarijem. Res nebo škodovalo, če si kakšna dva kupim, literature v slovenščini že imam nekaj malega doma za uvod. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
wilin Član

Pridružen-a: Pon 05 Maj 2008 18:30 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.11 Kraj: KK-MB
|
Objavljeno: Pet Dec 19, 2014 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Točno tega imam. Na Farnellu sem jih kak mesec nazaj videl, pa sem si naročil nekaj kosov preko HTE-ja. Programiranje preko bootloader-ja zna biti malo tečno, traja pa od 5 do 25 sekund.
Te ploščice so med drugim super za predstavitev logičnih vrat, ker se jih lahko deloma programira tudi vizualno (naklikajo se željene komponente, med katere sodijo tudi logična vrata ipd.). Še na faksu so vzeli 20+ kosov, ker so super za demonstracije, pa predvsem poceni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni