|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
benja8151 Član

Pridružen-a: Pet 18 Dec 2009 18:54 Prispevkov: 120 Aktiv.: 0.64 Kraj: Pivka
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 8:02 pm Naslov sporočila: Powerpoint problem |
|
|
Imam en majhen problem.
V Powerpointu (ni važno katera verzija) izdelam kazalo z več podnaslovi. Vsak podnaslov ima hiperpovezavo do svojega diapozitiva. Za malo boljšo vizualizacijo pa sem prišel do zamisli, da bi se hiperpovezava odprla šele ko se animacija izhoda(v mojem primeru počasi navzven konča. Torej bi podnaslov počasi izginil, šele nato pa bi se hiperpovezava odprla.
Je to sploh mogoče? Iskal sem že po številnih straneh na internetu, a članka o tem nisem zasledil.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 8:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na začetku klicanega s hiperpovezavo diapozitiva naredi izhod iz prvega diapozitiva.
Če sem te prav razumel, ti ko bi pritisnil na hiperpovezavo bi bil nek prehod med diapozitivi?
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benja8151 Član

|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
drVrh je napisal/a: |
Če sem te prav razumel, ti ko bi pritisnil na hiperpovezavo bi bil nek prehod med diapozitivi? |
Ja, tako nekako. Recimo da je kazalo 2 diapozitiv. Diapozitiv, na katerega pa bi hiperpovezava vodila pa je četrti. Ko bi jaz kliknil na podnaslov v kazalu bi se najprej izvajala animacija tega podnaslova počasi navzven, šele nato pa bi se hiperpovezava izvedla. Tako, da gre v bistvu za zakasnitev hiperpovezave.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2010 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na začetku tega 4. diapozitiva naredi to animacijo pa bi bil željen učinek pridobljen.
Torej ko se odpre 4. diapozitiv se najprej izvede ta animacija torej prehod počasi navzven.
Ne vem kaj toliko kompliciraš?
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benja8151 Član

|
Objavljeno: Sre Feb 17, 2010 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, ne. Animacija se izvede že v 2 diapozitivu in se tam tudi konča.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.92 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pet Nov 28, 2014 11:26 am Naslov sporočila: |
|
|
(november '14)
Za izdelavo 10-15 slajdov za predstavitev diplomske se moram do včeraj naučiti delati z Libreoffice Impress. Iščem video navodila po YouTube. Ker je rezultatov kar nekaj, me zanima, če ima kdo kakšen predlog za dobra navodila za začetnika ? Pod "dobra navodila" je mišljeno da so namenjena popolnim začetnikom, ki dojemajo stvari na osnovnošolskem nivoju, ne pa da hoče avtor navodil celemu svetu pokazati kako je pameten.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
207.29 KB |
Pogledana: |
6 krat |

|
_________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 6.00 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pet Nov 28, 2014 11:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Impress? Hmmm.... Kaj bi rekel na tole stran , kjer najdeš tudi navodila ?
OT: Pa ni treba brati vsega; prebereš, kar potrebuješ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni