|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1126 Aktiv.: 6.30 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Nov 19, 2014 12:16 am Naslov sporočila: Web kamera in snemanje |
|
|
Pozdravljeni!
Minevajo že kakšna 3 leta odkar dveh kamer nimam več na spletu. Kameri sta FOSCAM Fi8903W. Takrat mi je eden to vse nastavil in je vsako minuto pošiljalo slike na Web stran. Nato sem dobil nekaj KA-mpersko strelo na dom in vse nastavitve so odšle...
Tega človeka, ki mi je to takrat porihtal pa ne najdem več, zato se za začetek obračam na vas.
Mislim, da obstajajo kakšni programi, da se kamera avtomatsko sproži ob zaznanem gibanju? (da ne snema vse čas na PC)
Druga pobožna želja je pa, da bi se ob aktivaciji kamere to pošiljalo preko modema (brez PC-ja) nekam na strežnik in si posnetek z zakasnitvijo tudi ogledam?
Je kaj možnosti?
L.p
Aleš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Nov 19, 2014 12:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Te zadeve se nastavljajo direktno na sami kameri (preko brskalnika) - pred časom sem jih nastavil eno malo morje, zato mi je že malo ušlo iz glave točno kako in kaj.
Sem pa našel navodila (v priponki), če kaj pomagajo.
edit: pomaga pa tudi tale programček (poišče kamere in omogoči direkten priklop nanje); http://foscam.co.uk/download/IPCamSetup.exe
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
FI89030405W user manual.pdf |
Velikost datoteke: |
6.51 MB |
Downloadano: |
7 krat |
_________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1126 Aktiv.: 6.30 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Nov 19, 2014 12:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za napotke.
Bom pa imel še kar nekaj vprašanj za naprej, ko bo zaštekalo zaradi modema in rutera
glede brezžične povezave "bridge to bridge" ampak o tem kasneje.
L.p
Aleš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni