|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
laura Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 11:48 Prispevkov: 1954 Aktiv.: 10.78 Kraj: Sobota
|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2014 1:43 pm Naslov sporočila: Veseli december |
|
|
Razen za trgovine bo mogoče še za koga? _________________ Dela kot švicarska ura-samo pokvarjena |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2014 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa ej ....tale veseli december je vsako leto bolj kr neki
Vsako leto prej začne in vsako leto trgovine na vedno bolj neumne načine tekmujejo kdo bo prvi začel s prodajo zimskih/ adventnih NEpotrebščin.
(samo moje mnenje)
Prednovoletni čas izgublja pomen  _________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.56 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2014 5:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz se na trgovine ne oziram, čeprav kvarijo vzdušje. Božično jelko vedno postavljamo na božični večer in tudi letos, ko sva se z "našo" (da se ne bo kdo vtikal, če sem prepričan, da je samo moja) preselila v lastno stanovanje bo tako. Pod dreveščkom bodo jaslice in darilca za najine bližnje. Darilca bodo kot vedno skromna in osebna. Tudi vsa praznovanja okrog božiča in novega leta bodo v krogu najbližjih, kar je po moje smisel teh praznikov. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.71 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pon Dec 01, 2014 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem se odločil, da se bom proti koncu učil peči sufle, samo še do vseh potrebščin morem priti.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni