|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Maj 02, 2006 12:53 pm Naslov sporočila: Rexx rxftp problem na OS/2 |
|
|
Zanima me, ali kdo pozna omenjeno knjižnico?
Težava se pojavi pri klicu FtpChDir, čeprav gre pred tem FtpSetUser normalno skozi. Parametri so vpisani pravilno, saj ista rutina iz drugega računalnika steče normalno. Vrača mi rc=-1, trace-a pa ne pozna oziroma mi ga ne uspe vključiti.
Koda: |
Prijava bi morala biti OK.
f*p chdir rc: -1 napaka: 0
f*p put rc: -1 napaka: 0
RxFtp 2.0 - REXX function package for tcp/ip f*p
(c) Copyright International Business Machines Corporation 1993, 94.
All Rights Reserved. |
Kaka ideja?
Ja, še dok.: rxftp docs.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bostjan Moderator

Pridružen-a: Pon 28 Jul 2003 15:06 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 04, 2006 8:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Frenki,
si prepričan, da prijava deluje normalno? Če ne, bi lahko bil problem v kakšni RHOSTS datoteki, ki dovoljuje remote računalnikom dostop.
Druga varianta bi bila, da nimaš ustreznega direktorija, kamor želiš, vendar, če deluje z drugega računalnika ista procedura, bi to moralo delati. _________________ LP,
Boštjan M.
Srce heroja bije v vsakomur, a le izbrani ga lahko tudi slišijo. (Charles Barkley) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6733 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Maj 04, 2006 9:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne, nisem prepričan, čeprav iz te lokacije brez težav ročno poženem f*p in naredim prenos.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni