|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sierra5 Član

Pridružen-a: Tor 12 Avg 2014 17:51 Prispevkov: 81 Aktiv.: 0.61 Kraj: Bled - JN76BJ
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2014 10:04 pm Naslov sporočila: 'Kitajski malček' LEIXEN VV898 - VHF/UHF- FM mobilna postaja |
|
|
Če koga zanima, na spletni strani [url] Radioklub Lesce [/url] je pod naslovom: ”Kitajski malček” – LEIXEN VV898 – VHF/UHF ( Dual Band) mobilna postaja…. napisano in prilepljeno nekaj slik o tej postaji, pa tudi kratka navodila v slovenščini se da dol sneti....
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s52o Član

Pridružen-a: Tor 17 Avg 2004 7:31 Prispevkov: 173 Aktiv.: 0.73 Kraj: Hotavlje
|
Objavljeno: Tor Dec 30, 2014 4:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam to postajo kakšne tri mesece. Postajo sem dobro testiral
in je glede na njeno ceno kvaliteta zadovoljiva - beri primerljiva po kvaliteti z kitajskimi vokci in nič več od tega...
Lp, Zvone |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sierra5 Član

Pridružen-a: Tor 12 Avg 2014 17:51 Prispevkov: 81 Aktiv.: 0.61 Kraj: Bled - JN76BJ
|
Objavljeno: Tor Dec 30, 2014 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Točno tako Zvone. Jaz sem vedel kaj lahko pričakujem glede na ceno in poreklo. Kupil sem jo za montažo v avto, kjer je po mojem mnenju zadosti 10W moči. Nič mi ne pomaga, če iz avta oddajam s 50 W in me slišijo daleč naokoli, jaz pa njih glede na moje sprejemne pogoje - antena, konfiguracija terena, hitro premikanje, njih ne. Poleg tega se postaja nahaja v avtu, kjer lahko koga zamika in če ga, je škode manj.... No, kar sem do danes ugotovil, lahko rečem, da zadovoljuje moja pričakovanja
Pa lep pozdrav C |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni