www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Epson stylus sx130 - "prazna kartuša"

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 27, 2014 5:06 pm    Naslov sporočila:  Epson stylus sx130 - "prazna kartuša" Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Na popravilu imam od brata zgoraj omenjeni tiskalnik z simptomom, da je prazna kartuša, v kartuši je barve še dovolj. So pa že prej preden se je to zgodilo jamrali, da ne tiska več čisto in dela črte. Včeraj sem ga razdrl in sem spucal ono ležišče v katero se dajo katruše a problem ostaja. Seveda so ga nucali ozoroma tiskali z neoriginal kartušami. Sem danes malo raziskoval po internetu in vidim, da je potrebno resetirat čip na kartušah, naj bi za to obstajali neki programi in pa tudi nekaj sem zsledil, da se da to naredit tudi ročno.

Ker mi Angleščina ne gre ravno najbolje niti ne morem razbrat vsega kar se piše o tem.

Sedaj pa prošnja, ali je kdo že imel tak primer in kako ga je rešil ali pa kdo ve kje dobiti kaki tak program z katerim bi ponastavil ta števec ker sem nekaj videl, da se to da z raznimi programi. se mi pa zdi, da so nekateri tudi plačlijivi.

Upam, da zastopite kaj hočem. Very Happy

LP Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kastaneda
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18
Aktiv.: 2.41

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 28, 2014 10:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brezplačen program dobiš na TEJ RUSKI STRANI.
Googlov prevod je uporaben...

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Batman
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Sep 2008 21:43
Aktiv.: 1.13
Kraj: Notranjska

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 15, 2014 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glava zamašena. Poizkusi zagnati čiščenje glave v lastnostih tiskalnika.
Po mojih izkušnjah je sicer Epson, ko se začne mašiti glava, samo še za v kanto.
Hitrejši zamašitvi botrujejo tudi neoriginalne kartuše..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni