|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 5:06 pm Naslov sporočila: Epson stylus sx130 - "prazna kartuša" |
|
|
Pozdravljeni.
Na popravilu imam od brata zgoraj omenjeni tiskalnik z simptomom, da je prazna kartuša, v kartuši je barve še dovolj. So pa že prej preden se je to zgodilo jamrali, da ne tiska več čisto in dela črte. Včeraj sem ga razdrl in sem spucal ono ležišče v katero se dajo katruše a problem ostaja. Seveda so ga nucali ozoroma tiskali z neoriginal kartušami. Sem danes malo raziskoval po internetu in vidim, da je potrebno resetirat čip na kartušah, naj bi za to obstajali neki programi in pa tudi nekaj sem zsledil, da se da to naredit tudi ročno.
Ker mi Angleščina ne gre ravno najbolje niti ne morem razbrat vsega kar se piše o tem.
Sedaj pa prošnja, ali je kdo že imel tak primer in kako ga je rešil ali pa kdo ve kje dobiti kaki tak program z katerim bi ponastavil ta števec ker sem nekaj videl, da se to da z raznimi programi. se mi pa zdi, da so nekateri tudi plačlijivi.
Upam, da zastopite kaj hočem.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.41
|
Objavljeno: Pet Nov 28, 2014 10:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Brezplačen program dobiš na TEJ RUSKI STRANI.
Googlov prevod je uporaben... _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Batman Član

Pridružen-a: Sre 10 Sep 2008 21:43 Prispevkov: 230 Aktiv.: 1.13 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2014 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glava zamašena. Poizkusi zagnati čiščenje glave v lastnostih tiskalnika.
Po mojih izkušnjah je sicer Epson, ko se začne mašiti glava, samo še za v kanto.
Hitrejši zamašitvi botrujejo tudi neoriginalne kartuše.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni