www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

WIN 8.1 Deljenje internetne povezave prek WIFI

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
iMare
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2015 18:49
Aktiv.: 0.05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 8:18 pm    Naslov sporočila:  WIN 8.1 Deljenje internetne povezave prek WIFI Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

na prenosniku imam internet preko kabla, rad pa bi postavil WIFI dostopno točko, da lahko dostopam do interneta tudi preko telefona. Router ni opcija saj sem v študentskem domu. Poskusil sem prek CMDja in Connectifya. Telefon se poveže na wifi vendar nima internetnega dostopa.
Prosim za pomoč. Angel
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si poskusil VIRTUAL ROUTER ? Na sedmici je meni delal, na osmici pa res še nisem poskusil...probat ni greh... Whistle
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
iMare
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Si poskusil VIRTUAL ROUTER ? Na sedmici je meni delal, na osmici pa res še nisem poskusil...probat ni greh... Whistle

Ne deluje. Napiše mi tole:
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 9:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm... Think
google na vprašanje:
"The group or resource is not in the correct state to perform the requested operation."

da nekaj odgovorov, recimo TEGALE
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
iMare
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Hm... Think
google na vprašanje:
"The group or resource is not in the correct state to perform the requested operation."

da nekaj odgovorov, recimo TEGALE

Aha, netsh wlan set hostednetwork mode=allow sem moral napisat v CMD. Vendar internet še zmeraj ne deluje. Enak problem kot sem imel pri Connectify in CMDju, telefon se poveže vendar ni internetnega dostopa. Think
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 9:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sicer ne morem preizkusit, ker imam stacionarca...

Še enkrat: google ve vse. Nauči se iskati tudi tam, se dostikrat da rešiti problem, ker skoraj vedno nisi edini z nekim problemom, zato velikokrat najdeš rešitve, le da so v angleščini.

Npr. vtipkaš:

virtual router no internet access

in ti da nekaj rezultatov, recimo TOLE (poskusi izklopit antivirus in firewall)
Nazaj na vrh
iMare
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 11:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poskušam vse kar najdem na google pa nič ne reši mojega problema. Sad
Izklop antivirus programa in požarnega zidu sem tudi že poskusil vendar ni efekta. Sad
Problem mora biti v win 8, pri kolegu na win 7 dela vse brez problema.
Nazaj na vrh
DusanK
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46
Aktiv.: 12.88
Kraj: Medvode - med vodami

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 14, 2015 11:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pojdi točno po TEH navodilih.
Poročaj.

iMare
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 15, 2015 1:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DusanK je napisal/a:
Pojdi točno po TEH navodilih.
Poročaj.

Kot sem že napisal, sem to prek CMDja že poskušal in tudi zdaj je bilo to neuspešno. Poskusil sem vse kar je bilo napisano v komentarjih, še zmeraj neuspešno. Sad
Nazaj na vrh
DusanK
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46
Aktiv.: 12.88
Kraj: Medvode - med vodami

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 15, 2015 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej ali vsaj povej, če imaš MS Virtual WiFi miniport adapter vklopljen !?
Če ni, potem v Device Managerju pod Network adapters ENEJBLAJ MS Virtual WiFi miniport adapter.

iMare
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 15, 2015 3:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

DusanK je napisal/a:
Poglej ali vsaj povej, če imaš MS Virtual WiFi miniport adapter vklopljen !?
Če ni, potem v Device Managerju pod Network adapters ENEJBLAJ MS Virtual WiFi miniport adapter.

Imam vklopleno.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni