www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zvočnik z akumulatorjem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
snoopy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2003 1:17
Aktiv.: 0.97
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 02, 2015 10:46 pm    Naslov sporočila:  Zvočnik z akumulatorjem Odgovori s citatom

Je že kdo slišal zvočnik z linka v živo?
Zanimajo me predvsem kvaliteta zvoka na prostem, robusnost , čas delovanja ob predvajanju glasbe.
Namen uporabe je ozvočenje na prostem za piknik kjer ni elektrike.

http://www.amazon.de/Ibiza-BD-Port15VHF-transportabel-Trolley-Bauweise-Funkmikrofone/dp/B004S29ZH0/ref=sr_1_2?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1422908352&sr=1-2&keywords=Port15V
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
freshman
Član
Član

Pridružen-a: Tor 16 Mar 2010 0:16
Aktiv.: 0.80
Kraj: Notranjska

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 12:30 am    Naslov sporočila:  Re: Zvočnik z akumulatorjem Odgovori s citatom

snoopy je napisal/a:
Je že kdo slišal zvočnik z linka v živo?
Zanimajo me predvsem kvaliteta zvoka na prostem, robusnost , čas delovanja ob predvajanju glasbe.
Namen uporabe je ozvočenje na prostem za piknik kjer ni elektrike.

http://www.amazon.de/Ibiza-BD-Port15VHF-transportabel-Trolley-Bauweise-Funkmikrofone/dp/B004S29ZH0/ref=sr_1_2?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1422908352&sr=1-2&keywords=Port15V

Mislim da je čas odvisen predvsem od donatorja električne energije Very Happy
Kolikor velik akumulator boš uporabil toliko dolgo bo igralo. Če ga priključiš na avto poskrbi da ga ne boš izpraznil do te mere da potem avto ne vžge več.
Sama zadeva pa na fotografijah izgleda kar solidno kakšnih presežkov pa najbrž tudi ne pričakuješ.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 12:57 am    Naslov sporočila:  Re: Zvočnik z akumulatorjem Odgovori s citatom

snoopy je napisal/a:
...
Zanimajo me ... čas delovanja ob predvajanju glasbe.
...

Na linku lepo piše "Stromnetz oder Akkubetrieb möglich ( 5-8 Std )".

Če tega ne dosega pa pač reklamiraš Cool
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
snoopy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 12:02 pm    Naslov sporočila:  Re: Zvočnik z akumulatorjem Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:

Na linku lepo piše "Stromnetz oder Akkubetrieb möglich ( 5-8 Std )".

Če tega ne dosega pa pač reklamiraš Cool

Cena je nizka izgled je kar OK . Bolj me skrbi da za malo denarja dobim malo muzike in bo zadeva obstala v kotu.

Sprašujem ravno zaradi po moje zavajajočih podatkih.
Je kdo zadevo že uporabljal in mi lahko posreduje svoje izkušnje.
Nazaj na vrh
Spajky
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jun 2010 0:05
Aktiv.: 5.99
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po moje to čudo kar pije štroma, bo rabil kar konkretni akumulator za napajanje, ali pa avto parkiran vsaj na ravnem, ko ga bo treba porinit za vžgat Twisted Evil
Nazaj na vrh
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri nas ga imamo v gasilnem domu. Deluje zadovoljivo. Na baterijo deluje,...časa delovanja nisem testiral...oz. do konca je nisem nikoli praznil. Ima tudi zunanji priklop za 12V, tako da imamo podaljšek za avtomobilski "cigaretni vtikač".
Deluje zadovoljivo (glede na ceno). Edina pomanjkljivost je daljinec,..oz sprejemnik zanj je s zadnje strani zvočnika, posledično je sprejem slab. Čaka na iztek garancije in premaknitev spredaj.
Naš je bil kupljen v sloveniji. Prodajalec ga je osebno dostavil. Zdraven mi je dal še prenosni-naglavni mikrofon gratis. Cene na pamet ne vem. Lahko prideš poslušat,...le malo daleč si.

Če pogledaš sliko na tvojem linku, boš zadaj našel podatek amp power 100W max,... tako da ti zna kar nekaj časa delati na aku. oz. primerljivo z avtoradiem.

naknadno:
Eto našel še:

link do spletne ponudbe.

Pa še ceneje je, kot na amazonu,...

Lp, Uroš.
Nazaj na vrh
snoopy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 03, 2015 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uroš hvala za delitev izkušnje.
Zvočnik z linka pa je očitno starejši model in brez brezžičnega mikrofona.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni