|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Saran Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2009 16:26 Prispevkov: 729 Aktiv.: 3.66 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2015 9:00 am Naslov sporočila: Low-pass filter za omrežje |
|
|
Živjo, zanima me ali obstajajo kakšni low-pass filtri, ki se lahko priklopijo na kable od omrežne inštalacije pred števcem, da ne prepuščajo svinarije iz omrežja v hišno elektroinštalacijo... in obratno.
lp _________________ Moja mama je strela, moj fotr je grom. Če hočeš bit moja, prključ se na štrom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaN Član

Pridružen-a: Sre 17 Avg 2011 15:40 Prispevkov: 91 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2015 9:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Prodajo se ti lahko vse. Pasivne izvedbe so velike. Aktivne izvedbe so drage in redke. Pri obeh pa moraš paziti, da ne dobiš resonanc nekje višje.
Kaj pa te moti?
Nižji harmoniki od 50 Hz (tja do 20-tega) ali imaš soseda, ki ima obrt in kakšen velik stroj (obločna peč) vodeno z tiristorskimi usmerniki, in imaš udore napetosti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sport Billy Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2010 19:22 Prispevkov: 97 Aktiv.: 0.54 Kraj: Severni pol na Tralfamadorju
|
Objavljeno: Sre Feb 04, 2015 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Predelovat glavni dovod do števcev, to ne bodo najbolj veseli pri tvojem distributerju
Za filter poišči US patent 5260862, boš dobil idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni