www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

GORENJE GVI 553

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
evajusa
Članica
Članica

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2015 20:03
Aktiv.: 0.02
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2015 10:22 pm    Naslov sporočila:  GORENJE GVI 553 Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Prebrala sem vsa stara sporočila glede okvare pomivalcev in nisem nič našla.
Glede na to, da pri hiši nimam moške roke vas prosim za pomoč in sicer zanima me, če se mi podlagi težav sploh splača klicat serviserja, ki mi bo zaračunal tudi če ne bom popravljala (kilometrina)

Imam omenjeni GVI 553, ki mu je kratek čas po pranju v čist in suh stroj nazaj pritekla voda. Počasi ampak vedno. V enem dnevu je bil poden stroja poln... ampak pral je pa super. Nakar pa se je med pranjem ustavil in v njem sploh ni več elektrike (lučka se sploh ne prižge). Verjamete ali ne, sem ga že razstavila in se trudim sama. A bom zmogla, glede na to, da se ne spoznam?
A ima smisel klicat servis?

Hvala za vse vaše objave, ki sem jih že lahko prebrala. Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sebaveh
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51
Aktiv.: 7.88
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2015 10:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če nazaj priteče voda, lahko pomeni da je kakšen ventil zataknjen ali pa je v njem umazanija oziroma vodni kamen. Če se ga da razstavit, se ga da tudi očistit.

Iz kod pa si?
Nazaj na vrh
evajusa
Članica
Članica

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2015 20:03
Aktiv.: 0.02
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 04, 2015 10:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sebaveh je napisal/a:
Če nazaj priteče voda, lahko pomeni da je kakšen ventil zataknjen ali pa je v njem umazanija oziroma vodni kamen. Če se ga da razstavit, se ga da tudi očistit.

Iz kod pa si?

Koroška. Razstavila sem stransko stran in očistila tisto labirintni posodo. Tudi po nasvetu iz bloga tu sem snela spodnjo čelno plastiko, a ne vidim kaj, da bi lahko odtranila in očistila
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni