|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
T0RN4D0 Član

Pridružen-a: Sob 15 Mar 2008 23:58 Prispevkov: 86 Aktiv.: 0.41 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2015 3:21 pm Naslov sporočila: Iščem delo |
|
|
Pozdravljeni, tale sekcija je sicer precej mrtva ampak poskusiti ni greh.
Iščem delo, želja je da bi bilo povezano z energetiko. Po izobrazbi sem inženir logistike sistemov (un), pred tem sem končal gimnazijo in kasneje še prekvalifikacijo v elektrotehnik energetik.
Delovnih izkušenj iz te smeri je na žalost bolj malo, tisti mesec prakse v podjetju in samoučenje. Jih je pa iz dugih področij nekaj in kar hitro pobiram nova znanja. Precej delam v krovstvu/tesarstvu, nekaj časa sem bil v knaufariji, pa malar, posekal nekaj tovornjakov lesa, pa kurir, proizvodnja itd... Svoj čas sem se tudi kar inenzivno ukvarjal z modelarstvom, kjer sem kar dobro naštudiral vse vrste baterij, motorje itd. Tudi v razsvetljavo sem se iz različnih razlogov precej poglobil, iz tega področja sem potem napravil tudi zaključno nalogo.
Kje se vidim? Montaža fotovoltaike, vzdrževanje , inštalacije in še kaj. Lahko je tudi kaj nepovezanega. Lokacija dela širše območje posavja ali Ljubljane.
Da ne bom predolg, če kdo kdo potrebuje zanesljivega delavca ali več informacij mi prosim pustite kontakt preko zasebnih sporočil ali na martin.gorencc at gmail.com
PS: Tretnutno sem ravno 3 mesece na zavodu, tako da je možno tudi sodelovanje preko programa za usposabljanje na delovnem mestu, kar na kratko pomeni da ne rabimo pogodbe, ni stroškov zdravniškega in tri mesece delam napol zastonj. (več na http://www.ess.gov.si/delodajalci/financne_spodbude/usposabljanje/usposabljanje_na_delovnem_mestu )
LP, Martin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni