|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.86 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Maj 16, 2006 7:09 am Naslov sporočila: Kateri hišni kino? |
|
|
Sodelavec kupuje hišni kino. Za njega je pripravljen dati okrog 60.000sit. Ko sem gledal po spletnih trgovinah sem ugotovil, da je izbira kar obširna. Zanimajo me konkretne izkušnje ter na kaj naj pazi pri nakupu.
P.S.
Sam imam doma lowcost predvajalnik, tako da tovrstnih izkušenj nimam. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Tor Maj 16, 2006 10:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker je zadeva dokaj cenovno lowcost ni pričakovati od nje ne vem kaj, bodi pozoren katere formate bere, naj vsebuje poleg že znanega še Divx pa bo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3363 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2006 8:26 pm Naslov sporočila: V čem je razlika |
|
|
V čem je razlika med 'hišni kino' in tv opremljen z VCR in DVD predvajalnikom, no, pa če ima še ploski ekran, a ni to še vedno TV SET? _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2006 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
TV SET? Kakor si kdo predstavlja. Jaz si pod TV SET predstavjam še zraven 5.1 (ali več) sitem zvočnikov. No, v tem primeru pa govorimo že v "hišem kinu".
Nazadnje urejal/a NUFAN Sre Maj 17, 2006 8:33 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Maj 17, 2006 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam hišni kino razumem kot ozvočenje + predvajalnik + TV/Plazma/LCD
Eno brez drugega ni ravno "kino".
Kaj pravzaprav kupuje? _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni