|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s57bic Član

Pridružen-a: Sre 17 Dec 2003 8:18 Prispevkov: 637 Aktiv.: 2.69 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2015 9:55 am Naslov sporočila: THS 11 - spajkalnik Iskra |
|
|
Servisna dokumentacija za Iskrin spajkalnik THS 11.
Lp, Jože.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
THS11.pdf |
Velikost datoteke: |
1.01 MB |
Downloadano: |
63 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yu2myg Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2010 13:49 Prispevkov: 113 Aktiv.: 0.62 Kraj: Gardinovci-Vojvodina-KN05BE
|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2015 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav Jože.
Da je ta dokumentacija bila dostupna pre 25 godina i malo više bilo bi veoma korisna .Najčešće na THS 11 je stradao senzor u ručki ili grejač.Ja sam menjao 5 ručki u garantnom roku tako da su me serviseri iz Iskre dobro zapamtili pa sam dobio još nekoliko novih ručki da mi se nađe kada prođe garancija.Kada je zalihanestala ugradio sam solomunovu ručku i novu elektroniku u kućište od THS 11 i zadovoljan sam.
_________________ tube technique is the law |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.88 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2015 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni pa še sedaj deluje, problem je le, kje najti kakšno novo konico.
_________________ LP Sebastian |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Pon Jun 01, 2015 11:30 am Naslov sporočila: |
|
|
sebastiant je napisal/a: |
Meni pa še sedaj deluje, problem je le, kje najti kakšno novo konico.  |
Jaz sem ta problem rešil z Welrjevo špico . Tista ta močna , samo na stružnici sem malo stanjšal zadnji del ki gre v grelec. Moral bi sicer narediti še utor za sondo , vendar se mi ni zdelo potrebno , saj z njim cinim le bolj zahtevne spoje. Tako da temperaturo nastavljam po barvi cina (zlato rumena) in to je več kot dovolj natančno
_________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cipko Član

Pridružen-a: Sre 22 Okt 2003 14:19 Prispevkov: 137 Aktiv.: 0.58 Kraj: velenje
|
Objavljeno: Tor Jun 02, 2015 10:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Konic za THS 11 že dolgo ni mogoče kupiti v trgovini - jaz sem eno rabljeno (a odlično ohranjeno) staknil pri starejšem kolegu. Tudi grelcev ni več na trgu.
Trenutno mi spajkalnik še lepo deluje, a ko bo vzel slovo grelec, bo potrebno razmisliti o kakšnem nadomestku ( ali pa tudi ne , saj imam še wellerjevo spajkalno postajo WSA1).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Jun 02, 2015 10:28 am Naslov sporočila: |
|
|
sebastiant je napisal/a: |
Meni pa še sedaj deluje, problem je le, kje najti kakšno novo konico.  |
Daj mi pod zasebno naslov. Takole po spominu - mislim, da imam še eno novo. Preverim, ko pridem iz službe. Če jo imam, ti jo pošljem jutri.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vodjaskupine Član

Pridružen-a: Sre 06 Avg 2014 8:39 Prispevkov: 87 Aktiv.: 0.66 Kraj: NM
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2015 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Je kaksen grelec in konica v kaksnem predalu, da caka na boljse case
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni