|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Custom57 Neznanec

Pridružen-a: Sob 08 Avg 2015 22:58 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Sob Avg 08, 2015 11:13 pm Naslov sporočila: Iščem nekoga za zamenjavo kondenzatorjev na relaciji PO-LJ |
|
|
Pozdravljeni
Iščem nekoga iz Ljubljane, ki bi mi občasno prelotal kondenzatorje na matičnih ploščah za neko razumno ceno. Trenutno imam na starejšem Hp desktop računalniku za prelotat 5 kondenzatorjev. Nove kondenzatorje imam.
Sam večkrat zamenjam kondenzatorje ampak samo tam kjer vidim da je dovolj prostora za lotanje. Pri tej plošči pa so vezja dokaj blizu in si ne upam. Lahko mi obstoječe kondenzatorje "izpuliš" in na obstoječe nožice prilotaš nove, seveda če se to sme. Imam pa še precej nedelujočih plošč... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Ned Avg 09, 2015 1:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Hm, lahko se oglasiš v Grosuplju, če ti znese, za kakšno kavo ali dva deci boš pa menda že dal .
Drugače je pa to šala mala. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Avg 09, 2015 8:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz ti jih lahko zamenjam (Lj-Bežigrad). Več na ZS. _________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni