www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Spet aktualno

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 18, 2015 5:42 pm    Naslov sporočila:  Spet aktualno Odgovori s citatom

Ob trenutnem dogajanju pa ne morem mimo ugotovitve, da so nekateri v osnovnih šolah Jurčiča prešpricali Sad

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 18, 2015 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
...trenutnem dogajanju...

Ko bi mi to vsaj kaj pomenilo za kaj se gre? Begunci so sedaj najbolj aktualni.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 18, 2015 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda tole:
ro-bi je napisal/a:
frenki je napisal/a:
in zadevo ugasne ... nastane zanimiva situacija v nadaljevanju.

Another brick ?

frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 18, 2015 8:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kobranka potem ti verjetno niti pripeta slika ne bo veliko pomagala. Jurčič je svoje čase gulil šolske klopi v Višnji gori, enako kot jaz svoje čase. Mogoče mi je pa zato v spominu ostalo nekaj stvari, ki so še kako aktualne tudi v današnjih časih. Ko spremljam aktualne dogodke ne morem mimo tega, da si ne bi živo predstavljal nekaterih likov iz te "humoreske" in še nekaterih njegovih del.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 19, 2015 1:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja res me begaš. Josipa Jurčiča in njegova dela smo tudi mi obdelovali v šoli. Tudi srednji za dodatek. Problem je, da sem jaz veliko mlajši od tebe zato se mi nič ne poklapa z današnjimi akterji. Vem pa da so nekaj obsojencev, ki so velike ribe, oprostili. Tisti, ki bi morali odgovarjat za posledice so pa tiho ali pa za nagrado dobijo drugo delovno mesto.

Aja pa v prejšnjem prispevku sem se zmotil. Begunce bi moral dati v navednice.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni