www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Avtoradio koda

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
carli
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02
Aktiv.: 4.58
Kraj: Haloze

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 5:51 pm    Naslov sporočila:  Avtoradio koda Odgovori s citatom

Prijatelju se je zaklenil avtoradio kodo pa je seveda nekje založil. Sem nekaj poskušal najt po spletu pa Not talking Brick wall lahko mogoče dobim kak namig kje iskat Pray
Serijska je: SEZ1Z6W1014382

Hvala za kakršno koli pomoč.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.76
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 6:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je avtoradijo še v kompletu z avtom(vgrajen že v firmi) potem poglej na tablico, ki je nekje na avtu in se v angleščini imenuje Vehicle Identification Number (VIN) oz. po naše številka karoserije. S to številko potem zaprosiš uradni servis, da ti pošlje kodo od avtoradia.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja je v original avtu, zaklenil se je ko je odklopil akumulator. Očitno se bo nekomu moral prikupit na servisu. Ali pa prebrat eprom.
Nazaj na vrh
shmandi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Maj 2013 9:20
Aktiv.: 4.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bi napisal, za kateri radio ali avto gre pa bi ti lažje kdo pomagal.
Nazaj na vrh
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 9:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Grundigov radio v starejšem Seatu, so pa takšni tudi v VW. Je pa v Mariboru tak da ga nisem videl.
Nazaj na vrh
frodo
Član
Član

Pridružen-a: Tor 19 Maj 2015 14:01
Aktiv.: 0.33
Kraj: mb

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pošlji mi VIN na ZS, bom probal zrihtat kodo.

LP

MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.02

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 25, 2015 10:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Probaj http://www.radio-code.lt
Meni je za blauklumpa delalo.
Nazaj na vrh
eboc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42
Aktiv.: 1.10

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2015 10:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da uporabim to temo. Kako bi zvedel (S/N) ali je bil določen radio (VW RNS 510) ukraden? Stvar bi kupil druge roke pa se ne bi rad za...
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2015 12:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem šel pogledat na radio-code za podarjenega Grundiga Beta 5 pa žal ne obstaja kode v podatkovni bazi.

Bi bilo potrebno branje eproma pa nimam opreme ali pa kanta za smeti.
Nazaj na vrh
backbiter17
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 15:02
Aktiv.: 0.32
Kraj: LJ in okolica

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ti je Idrija blizu mi javi na zasebno in ti povem kdo ti lahko prebere eprom (v Idriji)

drugače javi s kje si,

lp,A
Nazaj na vrh
stane
Član
Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2007 21:19
Aktiv.: 5.79
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri Opel Kolmanič v Mariboru sem plačal 18€ za izpis vseh kod za avto.
Koda za radio, koda ključa, ..... Se ne spomnim kaj vse je še bilo na tistem uradnem dokumentu. Potreboval sem osebni dokument in prometno dovoljenje.
Trajalo je 3 - 4 dni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.82
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2015 2:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Če ti je Idrija blizu mi javi na zasebno in ti povem kdo ti lahko prebere eprom (v Idriji)

drugače javi s kje si,

lp,A

eden iz grilčeve

kobranka
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 06, 2016 5:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole s tem radijem in iskanjem ljudi, ki bi želeli prebrat kodo v moji bližnji okolici mi trenutno ne gre najbolje. Začel sem razmišljat, če bi imel kdo za posoditi tale maximov 232 bralnik in program za branje(saj ne vem ali se mu reče motocracker ali motorola cracker) pa bi sam rešil to težavo. Težavo bom morebiti uspel rešit že samo, če dobim od koga tale MAX 232 čipek.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni