|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.77 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Ned Jan 31, 2016 12:32 pm Naslov sporočila: Ei-niš haiti-načrt |
|
|
Zdravo.
Na podstrešju sem našel ta sprejemnik, katerega je v ranih letih poslušala moja mama. Enkrat so v njem iztekle baterije, od takrat dalje ne deluje več. No zamenjal sem zanič ležišče za baterije in en bogi kondenzator, ker je cvetel od kisline, vstavil baterije in iz njega sedaj samo še šumi. Malo gledam in vidim, da nekje 3 nočice gledajo po zraku in se praskam po glavi kam so bile priklopljene/pricinjene.
Ali ima kdo, kakšnen načrt/shemo oz. ve kje iskati? Bi poskusil pogruntat kaj ga matra. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2016 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Upam, da bo to na sliki dovolj dobro.
 _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.77 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2016 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super bo. Najlepša ti hvala. Naprej se moram pa itak sam znajti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni