|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
karioka32 Neznanec

Pridružen-a: Tor 16 Feb 2016 22:51 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2016 11:01 pm Naslov sporočila: JVC Internet na TVju |
|
|
Pozdravjeni,
imam manjsi problem pa nevem kam se obrniti. Upam, da sem na pravem mestu in mi boste znali pomagati ... hvala.
Situacija je taka. Sklenil se narocnino na AMIS in imam dve televiziji. Prva je v dnevni sobi (kjer je tudi modem), druga v moji sobi, kjer pa wifi zelo slabo vlece ali sploh ne (stene, plata...). Zato sem mislim, da bi vzpostavil internet na mojem TVju kar preko UTP kabla .. iz modema dirktno na TV. Je to mozno?
Imam novo JVC TV z internetom ampak kot pravim mi wifi tako slabo vlece da tudi povezave nemorem vzpostaviti ....
Kake imam moznosti, da zrihtam internet na TVju?
Hvala za pomoc, lep dan. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Tor Feb 16, 2016 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš ETH kabel potegnjen potem ni težav.
Če pa ga nimaš potem je možnost da uporabiš dva PLC modula (ethernet signal pošiljata po električnem omrežju). _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni