|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sirjost Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.84 Kraj: pescenk bliz Cerknce
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 5:56 pm Naslov sporočila: bing bar |
|
|
živjo ko sem nameščal Call of Duty 4 sem pred namestitvijo in imam za označiti in tukaj piše če želim namestiti program Bing Bar.
Svetujte mi ali je to pametno saj ne vem kaj naj naredim priznam pa da so te datoteke prenesene z interneta.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
110.52 KB |
Pogledana: |
20 krat |

|
_________________ lp jerc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.87 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne nameščaj tega dodatnega balasta!
Pri vsaki inštalaciji, posebno freeware programja, bodi pozoren kaj vse se ti ponuja ob postopku inštalacije, ker folk ne bere in kar tipka Next, Next, Next,... potem pa ima polno spyware/adware zajedalcev v ozadju, ki bremzajo sistem, žrejo resource in kominicirajo neznano kam.
p.s.
Tudi DirectX ti ni treba inštalirat, saj je DirectX 9.0c, kot je zahteva za COD4, že malo dinozavra.
katero verzijo imaš trenutno, pogledaš tako, da v Start/Run vpišeš in poženeš:
dxdiag
V novem oknu ti spodaj spodaj pod Različica DirectX piše verzija. Če imaš Win8 in kolikor toliko osnovno grafiko imaš že gotovo vsaj DX 11.
_________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.84 Kraj: pescenk bliz Cerknce
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za opozorilo vendar pa jaz imam nameščeno verzijo 11.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.87 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 6:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Toliko boljše.
_________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še nekaj ni ravno ta tema vendar me zanima kaj je to in kako se odstrani. Ko sem danes prižgal računalnik sem to opazil mogoče sem tudi jaz kaj kliknil narobe.
Zanima me kako to odstranim sem obkrožil z rdečo barvo.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
105.62 KB |
Pogledana: |
38 krat |

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
malci Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2007 21:05 Prispevkov: 871 Aktiv.: 4.03 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2016 11:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti pogoni se običajno namestijo ob inštalaciji kakega programa za branje navidezne slike diska, cd-roma, BluRay diska... (npr. Daemon Tools). Prav ti pa pridejo, če imaš na disku kako sliko celotnega dvd-ja , da ga lahko odpreš.
Sicer pa načeloma to ni ne vem kakšen problem in tudi sistemskih virov ne pobira prav veliko.
lp
uroš
_________________ Elektronika za hobi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jani18 Član

Pridružen-a: Sob 18 Sep 2010 10:22 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.74 Kraj: Ojstri Vrh
|
Objavljeno: Čet Mar 24, 2016 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen,
Če imaš naložen kakšen program za branje navideznih diskov,
(Daemon Tools, Alcohol 120% ipd.)
lahko te pogone z njim tudi odstraniš, če jih ne potrebuješ več.
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sirjost Član

|
Objavljeno: Čet Mar 24, 2016 4:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam demo tools sem že odstranil.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni