|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lamela123 Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 15:15 Prispevkov: 235 Aktiv.: 1.46 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pet Jun 10, 2016 6:37 pm Naslov sporočila: Fm tuner izgublja frekvenco |
|
|
Pozdravljeni,
Imam fm tuner benytone t60, ki pa med poslušanjem izgubi frekvenco (na displayju ostane napisana) in se sliši samo šum, prav tako se preneha odzivati na tipkah. Čez čas ponovno začne delovati pravilno. Nisem prepričan, ampak zdi se mi, da je temperaturno odvisno kako pogosto se to dogaja. Ravnokar sem zamenjal vse elektrolite ampak težave nisem rešil. Kaj bi še lahko bilo? Pri babici sem na fisherju opazil enako težavo, verjetno je notri enako vezje, ker imata oba enake funkcije... _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lamela123 Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 15:15 Prispevkov: 235 Aktiv.: 1.46 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Jun 11, 2016 11:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Za vse s podobnimi težavami... Quartz kristal glavnega procesorja je bil fuč in je pri višji temperaturi nehal delovati. _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.08
|
Objavljeno: Sob Jun 11, 2016 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo, da pri taki starosti (cca 35 let) crkne kvarc, ne pa da bi ga sračkali kondenzatorji ali slabi spoji... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 471 dni