www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Električna enojna kuhalna plošča na indukcijo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sirjost
Član
Član

Pridružen-a: Sob 20 Feb 2016 16:30
Aktiv.: 0.84
Kraj: pescenk bliz Cerknce

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 17, 2016 7:35 pm    Naslov sporočila:  Električna enojna kuhalna plošča na indukcijo Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Rad bi izdelal kuhalno ploščo na indukcijo seveda na elektriko. Vendar ne vem kje najti načrt sam sem že iskal vendar ga ne najdem ali ga ima kdo mogoče?

Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.33
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 17, 2016 8:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem jih našel nešteto....v 5-ih sekundah.
int47
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10
Aktiv.: 8.91
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 18, 2016 9:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preberi recimo to, ali to.

@Bizgec65
Do katere številke lahko prešteješ v 5s ? Twisted Evil

Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.33
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 18, 2016 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne rabim štet, mi pokaže striček google vse, 5 sekund rabim, da v brskalnik natipkam "magic words". Mr. Green

*samsing lajk zis":

Screenshot 2016-06-18 10.29.39.png
 Opis:
 Velikost datoteke:  984.26 KB
 Pogledana:  49 krat

Screenshot 2016-06-18 10.29.39.png

Energetik-m
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Dec 2009 19:16
Aktiv.: 7.38
Kraj: Zagorje

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 18, 2016 8:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede na kompleksnost vezja in programske opreme ter ceno v trgovini opreme greš to delat:
a) iz čistega veselja ker imaš preveč časa in bi se rad nekaj naučil
b) kot en člen ekipe, ki bodo to razvili, zagnali proizvodnjo in jih potem prodali nekaj M letno
c) ker rabiš nekaj nestandardnega, npr. moč 10kW

kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.84
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 21, 2016 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

d) mogoče je pa razočaran nad zdajšnjo elektroniko, ker mu je v garancijskem roku prevečkrat odpovedala sedaj, ko je izven garancije pa namesto plačat servis, izdelat svojo elektroniko, ki je že preverjena in dobra.

Jah težko je res kadar moreš biti jasnovidna steklena krogla. Sir Jošt ne biti tako movčeč in se malo razpiši.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 471 dni