|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70651.11
|
Objavljeno: Pon Jun 26, 2006 6:49 pm Naslov sporočila: Sreča v nesreči |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Pon Jun 26, 2006 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je bilo v petek blizu Selnice ob Dravi. Sam sem malo pred nesrečo peljal v drugo smer, malo sem se zadržal v Selnici in že je bila zelo dolga kolona. Je potem eden pripovedoval, ko se je takrat peljal v drugi smeri, da vozniku osebnega vozila ni bilo nič, čeprav je bil avto čisto "zmučkan". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Jun 26, 2006 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hja, kaj naj rečem. Tale atek je verjetno edini, ki ima dva življenja, ampak enega je že pokuril . Res zeloooo velika sreča. Kako pa je sploh prišlo do tega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
NUFAN je napisal/a: |
Hja, kaj naj rečem. Tale atek je verjetno edini, ki ima dva življenja, ampak enega je že pokuril . Res zeloooo velika sreča. Kako pa je sploh prišlo do tega? |
Verjetno si že prebral, pa kljub temu. Spredaj je nekdo zavijal, za njim je stal tovornjak, za tovornjakom voznik osebnega vozila, za njim pa je pripeljal drugi tovornjakar (SATAN) in se zaletel v osebni avto, ter ga potisnil v prednji tovornjak. Možakar, ko je videl, da se tovornjak za njim ne bo ustavil, se je vrgel- (ulegel) čez prednje sedeže in tako ostal živ. _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sre Jun 28, 2006 11:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
In zdaj bo dobil položnico, ker ni bil privezan. Prav mu je! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psic Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2005 18:03 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.28 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jul 01, 2006 1:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Res je imel srečo. Zanimivo da mi je pred nedavnim kolega razlagal da se vedno kadar je v koloni pomakne povsem na desno, tako da te ob taki nesreči tovornjak\avtobus ne spešta, ampak le na stran odrine. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Jul 01, 2006 7:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa v takih primerih ali pa kar vedno, kadar se ustavim za kolono, se ustavim dovolj zgodaj, da imam pred seboj najmanj 10-15m rezerve ... ta rezerva pa potem služi za ... rezervo, lahko speljem naprej za nekaj metrov ali pa kaj drugega. Če si zadnji v koloni ni dobro biti brez rezerve.
Kljub tej moji pazljivosti pa se mi je v LJ zgodilo, takoj za semaforjem, pred naslednjim semaforjem, da smo se kolona ustavili, pa sem imel rezerve le 3m, da se mi je zadaj zaletel nekdo z avto ravno toliko, da me je porinil naprej v naslednji avto. No, porinil me je toliko zato, ker nisem imel ročne zategnjene ampak sem držal nožno zavoro ali pa še to ne. Možakar je zijal okoli sebe, telefoniral in "štelal" radio  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Proteus Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03 Prispevkov: 1943 Aktiv.: 8.18
|
Objavljeno: Ned Jul 02, 2006 10:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo zanimiva cesta je tudi iz Vipavske doline navzgor proti Razdrtem (Rebrnice). Zelo dober občutek (še posebej v leve ovinke), ko voziš navzgor, navzdol pa se vali kakšen ruski tovornjak. Dokaj pogosto je možno opaziti kakšen prekucnjen tovornjak preko roba ceste, že kar normalen pa je vonj po prežganih ferodah. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cero Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37 Prispevkov: 1179 Aktiv.: 4.96 Kraj: vipava
|
Objavljeno: Ned Jul 02, 2006 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam, trojanski klanec je proti rebrnicam mačji kašelj. Nekateri tovornjaki iz "vzhodne evrope" so naloženi dvakratno, potem pa vozijo 20 kilometrov na uro in se za njimi kadi bel dim, zadaj pa kolona avtomobilov... Pa še cesta je dokaj uničena. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni