|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Pon Jan 05, 2004 8:56 pm Naslov sporočila: Knjiga-navodila za programiranje PIC-a? |
|
|
Lep pozdrav!
Imam velike probleme za kaj sprogramirat.
Kupil sem si knjigo za programirat PIC-e od Nebojše Matić -Pic mikrokontroleri, naročil sem se na Svet elektronike kjer ja rubrika PIC od začetka, sprintal iz Microchipove strani navidila za programiranjep PIc-a 16f84, a vseeno mi ni jasno še veliko stvari,tudi najbolj enostaven program naprimer da ob priklopu čipa pod napetost, da mi vžge dijode na A-jih in B-ejih mi ni še uspelo, kaj še le drugo.
Prosil bi če mi pomagate dobiti literaturo ( bilj podrobno) za programirat PIC 16f84 ali če je kdo pipravljen im povedat vsaj osnove(začetek)programiranja.
Saverio. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jan 05, 2004 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Joj ljudje, zakaj ne prelistate foruma ali uporabite iskanja.... Klik tukaj sem ogromno pisal razlagal skozi forum, če kaj ni jasno vprašaj tam ... znova od začetka ne bom začel
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2004 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo hvala za stran na forumu. Danes 6.1.04 sem si sprintal vse kar je na tistem naslovu ki si mi ga dal,
Download-iral sem si vse vaje, premlel bom vse v kolikor kaj ne bom razumel se bom spet javil.
P.S.( Ko sem to napisal sem bil z moralo prav na tleh že dva dni (soboto in nedeljo) sem se mantral z PIC-om da bi mi vsaj kaj prišlo ven iz njega, ampak prav nič niti da bi mi vsaj ena dioda zagorela čeprav sem vse naredil po načrtu. Upam da mi bo šlo v naprej bolje.
Pegla. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni