|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Okt 24, 2016 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Ah te tvoje kronične težave ...  |
Kronični so pri Conradu, kjer imajo zlatarske cene!
Ni problem, če je razlika v ceni pri izdelku za par € par € , problem je , če je razlikab pri ceni za nekaj 10€ nekaj 10€!
Kakorkoli, Conrad so zlatarji!
PS ja in Iztok je bil (če ni še) njihov delavec! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Okt 24, 2016 9:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda ... in Iztok je kriv tudi za tisto kar po celem svetu najde Google ...
Uf, kako hude moderatorje ima ta forum da bi me banali pa nimajo kohones  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Okt 25, 2016 2:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Uf, kako hude moderatorje ima ta forum da bi me banali pa nimajo kohones  |
Če si to tako želiš, lahko sam to storiš .
Tako čisto mimogrede, zakaj pa bi nekdo potreboval jajca, da te bana.
Ali bi bile kakšne posledice??? _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Okt 25, 2016 8:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaka57 je napisal/a: |
...
Tako čisto mimogrede, zakaj pa bi nekdo potreboval jajca, da te bana.
Ali bi bile kakšne posledice??? |
Seveda bi bile posledice ... vsaj dva moderatorja bi dočakala kakšno leto življenja več, če se ne bi stalno ukvarjala z menoj in mojim delodajalcem
Tako čisto mimogrede ... kako mora biti človek nerazgledan, da višino cen neke firme očita tehniku tiste firme ...
Ker očitno še ne vesta ... cene določa lastnik in računovodstvo. Tehniki pa pri tem nimamo nobene besede
Pa saj razumem ... lampe se segrevajo malo dalj kot današnje ali LEDice - zato imajo precej zakasnitve v delovanju in dojemanju ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

|
Objavljeno: Tor Okt 25, 2016 9:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda bi bile posledice ... vsaj dva moderatorja bi dočakala kakšno leto življenja več, če se ne bi stalno ukvarjala z menoj in mojim delodajalcem |
Visoko se ceniš, z marsičem se ukvarjam, ja, toda tebe in delodajalca definitivno ni na tem seznamu.
Tako čisto mimogrede ... kako mora biti človek nerazgledan, da višino cen neke firme očita tehniku tiste firme ...
Ker očitno še ne vesta ... cene določa lastnik in računovodstvo. Tehniki pa pri tem nimamo nobene besede |
Menda ne, jaz sem pa mislil, da si glavni in ti določaš ceno .
Kje si pa to pobral, da je nekdo tebi očital višino cene!
Očitamo ti samo reklamiranje zlatarja .
Pa saj razumem ... lampe se segrevajo malo dalj kot današnje ali LEDice - zato imajo precej zakasnitve v delovanju in dojemanju ...  |
Če me spomin ne vara, tudi ti nisi več rosno mlad in bi ravno zaradi tega lahko prebral stvari tako kot so napisane in ne tako kot je v tvoji glavi zrastlo  _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni