|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zawru Neznanec

Pridružen-a: Sre 05 Okt 2016 10:10 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Nov 08, 2016 10:21 am Naslov sporočila: PANASONIC SA-PT465 hišni kino popravilo DVD enote |
|
|
Zdravo! Mogoče ima še kdo doma takšen hišni kino oz. bo naletel na podobno težavo tako da samo v pomoč prilagam slike in kaj sem naredil. Problem je bil da CD/DVD ni šel ven, notri se je nekaj "zataknilo".
tako izgleda
1. odstranil sem zgornji del ohišja in sprednjo ploščo
2. odvil sem vijake od DVD enote in jo vzel ven
3. na spodnji strani DVD enoti je pritrjeno manjše vezje za krmiljenje motorčkov na katerem sta dva stikala (glej sliko)
kot je na sliki razvidno sem stikalo odprl in z vatirano palčko namočeno v alkohol očistil kontakte v stikalu in to sedaj deluje ... aja pa idejo da to naredim sem našel med slikami v googlu in na neki poljski strani
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.25 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Tor Nov 08, 2016 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Huh, prekomplicirano, raje bi ga zamenjal, ampak. če dela je OK. Če rabiš kaj podobnega (mislim, da mu manjka zgornji pokrov, imam enega viška)
Slike se pa le navadi pripenjati na forum, če ne...bodo vrhovni hudi, v pravilih pa tudi piše zakaj je to dobro.  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni