|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.41 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2016 2:57 pm Naslov sporočila: Zaščitna plastična embalaža - kje dobiti/kupiti/narediti |
|
|
Pozdravljeni
Še vedno neuspešno iščem zaščitno plastično mehurčkasto folijo za zaščito materiala pri pakiranju.
Ampak pozor: Iščem velik format. Običajno bo zračne blazinice velike cca 15 x 5cm.
Še slika za predstavo:
slika
Naprava običajno izgleda takole:
https://www.alibaba.com/product-detail/Hot-China-Products-Wholesale-Air-Bubble_60248576791/showimage.html
Kdo pozna koga, ki to ima doma ali v podjetju?
Danijel[url][/url][url] [/url] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2016 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tule ti to prodajo, samo ni predfabricirano. http://pakiraj-pametno.si/ _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DusanK Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46 Prispevkov: 1972 Aktiv.: 12.88 Kraj: Medvode - med vodami
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2016 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
http://www.mipro.si/ _________________ Največji čar - električar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.41 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Dec 07, 2016 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoč.
V pakiraj pametno napravo celo izposojajo. Tako da bo to očitno to kar potrebujem.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
grsovlan Član

Pridružen-a: Pet 17 Jul 2009 17:47 Prispevkov: 391 Aktiv.: 2.02 Kraj: 3311 Šempeter
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2016 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
...podjetje EDIT Braslovče |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.19 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2016 7:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobivaš cel kup reklam na dom v domači nabiralnik
NE odstrani nalepko za prepoved iz nabiralnika
DA
Z malo truda lahko zmečkaš posamezne liste iz reklam v kepe, ki so zelo uporabne za zaščito predmetov v paketu. Tudi škatle za paket lahko recikliraš, raznorazne škatle so uporabne, razliko v dimenzijah uspešno tolerirajo zmečkane kepe papirja. Seveda predlog velja za manjše število paketov kar pomeni recimo 3 do 5 paketov tedensko. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2016 5:50 am Naslov sporočila: |
|
|
V bauh... dobiš mehurčkasto folijo širine 2m in dolžine 5m. Vzameš več takih pa je... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2016 8:54 am Naslov sporočila: |
|
|
vzameš par paketov kokic in jih spečeš ....pa še ekološko je..
.( samo peči jo moraš na suho - samo z vročim zrakom ) _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.19 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2016 5:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem pisal o zmečkanem papirju sem pozabil omeniti mehurčkasto folijo, ki je vedno na zalogi:
Bauhaus 5m cca 7,5eur in 25m cca 20eur
OBI 5m cca 8,25eur in 10m (5x2) cca 10,5eur
Osebno večinoma mečkam (recikliram) papir, večinoma reklame, časopis, ... škatle pobiram po trgovinah mimogrede. Nekatere predmete zavijem tudi v mehurčkasto folijo in kombiniram z zmečkanim papirjem.
Sem pa v preteklosti nekatere težje predmete v škatlo zapakiral kar s pomočjo purpena, predmet sem prej dal v vrečko ali ovil s folijo, da se ne bi purpen prijel nanj. Prazen prostor sem zapolnil s purpenom. Rešitev ni ravno ekološka, ampak je bilo zanesljivo zapakirano, popolnoma enakovreden je dobro natlačen zmečkan papir. Za lažje predmete tudi papir ni treba na trdo zatlačiti, zadostujejo že mehke kepe. Prednost zmečkanega papirja je tudi blaženje udarcev.
Za male serije pošiljanja se ne splača ubadat z namenskimi vrečkami in zrakom. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NN365 Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 51 Aktiv.: 0.40 Kraj: Okolica MB
|
Objavljeno: Pon Dec 12, 2016 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam imam dve bali mehurčkaste foliji. Ostalo mi je od nekega projekta. Širina bale je najmanj 2 m, koliko m je v bali ne vem. Za neko simbolično ceno.
Sem v bližini MB. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni