|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
M.Pecar Član

Pridružen-a: Tor 30 Jan 2007 18:56 Prispevkov: 142 Aktiv.: 0.63 Kraj: Lj.Crnuce
|
Objavljeno: Sob Dec 10, 2016 8:16 am Naslov sporočila: Televizor Sony Bravia ni zvoka |
|
|
Sony Bravia KDL-43W755C na analognih signalih dela normalno, ko preklopiš na digitalni signal je krasna slika, zvoka pa ni. Signal antene je razdeljen z razdelilcem in na drugem televizorju je vse OK.
Televizor je prvih 14 dni delal brezhibno, potem je prvič izginil zvok. Televizor je bil na servisu, kjer so ugotovili, da je z njim vse v redu. Doma je televizor spet delal teden dni normalno, potem je spet izginil zvok v digitalnih signalih.
Se je komu že zgodilo kaj podobnega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sscott Član

Pridružen-a: Pet 10 Jul 2009 12:11 Prispevkov: 1133 Aktiv.: 5.82 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Sob Dec 10, 2016 8:26 am Naslov sporočila: |
|
|
najprej probaj z nadgradnjo softwera |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3476 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sob Dec 10, 2016 9:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem že videl ravno obratno, torej zvok je, slike pa ni. Mislim, da je bilo pri LG. Problema nisem rešil (TV sicer ni bil pri meni). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
M.Pecar Član

|
Objavljeno: Sob Dec 10, 2016 7:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na enem angleškem forumu so predlagali izklop in po ponovnem vklopu napajanja po eni uri, je televizor zahteval iskanje postaj. Izgleda kot da televizor ne pomni nastavljenih postaj, če ga izklopiš iz 220V. Po polurnem iskanju je vse delalo normalno, zvok in slika. Zdaj me zanima, kaj se bo zgodilo, če zmanjka elektrike oz. ali so motnje iz omrežja povzročile izklop zvoka.
Ko se je televizor peljal na servis, je serviser očitno vklopil iskanje postaj in mu je tudi vse delalo normalno.
Skratka, televizor trenutno dela normalno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2016 10:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Imaš dekoder (conax) za digitalno v kartici, ki je vtaknjena v TV ali zunanji enoti? Sprašujem kako dobiš signal v TV. Če imaš kartico v TV-ju jo iztakni in ponovno vtakni parkrat. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
M.Pecar Član

|
Objavljeno: Tor Dec 13, 2016 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Kabelski sistem v Medvodah ne rabi kodirne kartice, digitalni signali delajo brez. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni