|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
[Bond] Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 22:54 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.10
|
Objavljeno: Pet Avg 11, 2006 7:56 pm Naslov sporočila: Velleman HPS10 |
|
|
Zdravo!
Odločil sem se za nakup osciloskopa ker brez njega več ne gre . Sedaj pa me zanima če bo osciloskop iz linka dovolj dober za "domačo rabo" (ojačevalci, merjenje signalov in podobne stvari), več kot 1Mhz stvari pa dvomim da bom delal, ali naj raje posežem po kakem rabljenem namiznem osciloskopu?
Povezava: http://www.vellemanprojects.com/ot/en/product/view/product.asp?id=348271
Edit: aja to da nima dveh kanalov vem in je slabost vendar je pa prednost v tem da je prenosljiv in ni tog. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[Bond] Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 22:54 Prispevkov: 23 Aktiv.: 0.10
|
Objavljeno: Pet Avg 11, 2006 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja sem videl vendar rabim zraven še računalnik kar pa se mi ne zdi praktično. Pa tudi samo do 100Khz je. Sicer pa razmišljam da bi ga kupil enkrat kasneje ker je dobro za analiziranje in podobno kar večina osciloskopov ne podpira. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni