www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Knjiga-navodila za programiranje PIC-a?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pegla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32
Aktiv.: 1.20
Kraj: Sv.Anton

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2004 8:56 pm    Naslov sporočila:  Knjiga-navodila za programiranje PIC-a? Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Imam velike probleme za kaj sprogramirat.
Kupil sem si knjigo za programirat PIC-e od Nebojše Matić -Pic mikrokontroleri, naročil sem se na Svet elektronike kjer ja rubrika PIC od začetka, sprintal iz Microchipove strani navidila za programiranjep PIc-a 16f84, a vseeno mi ni jasno še veliko stvari,tudi najbolj enostaven program naprimer da ob priklopu čipa pod napetost, da mi vžge dijode na A-jih in B-ejih mi ni še uspelo, kaj še le drugo.

Prosil bi če mi pomagate dobiti literaturo ( bilj podrobno) za programirat PIC 16f84 ali če je kdo pipravljen im povedat vsaj osnove(začetek)programiranja. Crying or Very sad

Saverio.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2004 9:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Joj ljudje, zakaj ne prelistate foruma ali uporabite iskanja.... Crying or Very sad Klik tukaj sem ogromno pisal razlagal skozi forum, če kaj ni jasno vprašaj tam ... znova od začetka ne bom začel Sad

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pegla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32
Aktiv.: 1.20
Kraj: Sv.Anton

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 06, 2004 11:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo hvala za stran na forumu. Danes 6.1.04 sem si sprintal vse kar je na tistem naslovu ki si mi ga dal,
Download-iral sem si vse vaje, premlel bom vse v kolikor kaj ne bom razumel se bom spet javil.

P.S.( Ko sem to napisal sem bil z moralo prav na tleh že dva dni (soboto in nedeljo) sem se mantral z PIC-om da bi mi vsaj kaj prišlo ven iz njega, ampak prav nič niti da bi mi vsaj ena dioda zagorela čeprav sem vse naredil po načrtu. Upam da mi bo šlo v naprej bolje.

Pegla.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni