|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6724 Aktiv.: 28.52 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Apr 23, 2020 6:55 pm Naslov sporočila: Halcom SC reader po posodobitvah ne dela na W10 |
|
|
Po zadnjih posodobitvah je čitalec na W10 prenehal delati. S samim čitalcem ali kartico ni nič narobe, ker na W7 še vedno normalno dela. Prepričan sem, da je nekaj priletelo s posodobitvami. Kljukci na Halcom podpori imajo 1000 izgovorov, ne pa rešitve. Poskusil sem tudi z nekimi driverji, ki so jih objavili, pa brez razlike.
Simptomi:
Nexus Personal certifikat vidi kot "Title missing".
Ob dostopu na SI-PASS pa dobim napako "Digitalno potrdilo ni na voljo oz. ni primerno! Error ID: (1587660565744)"
Vem, da je čitalec že malo v letih ... ampak dokler deluje mi je škoda menjat. Danes sem imel pa kar malo "nervoze", ker je bilo neko dokumentacijo potrebno oddat, pa sem komaj še našel PC-ja z W7.
Se je že kdo srečal s tem?
Lp, Frenki
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
117.29 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 459 dni