|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Sep 21, 2005 10:15 am Naslov sporočila: Mozilla Firefox |
|
|
Zadnje čase vedno več uporabljam Mozillo Firefox, ker se mi zdi veliko bolj priročen program kot npr. IE. Imam pa eno težavo. Ko na forumu spremljam debate in je kje v kakšnem postu prilepljena slika, je sploh ne vidim.
Še slika, ki prikazuje kaj vidim.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
19.44 KB |
Pogledana: |
69 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Sre Sep 21, 2005 11:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Klikni gor, pa se bo slika odprla.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Sre Sep 21, 2005 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni deluje normalno (sliko, ki si jo pripel se vidi OK). A si preprican, da si prijavljen na forum tudi v Firefoxu ? Ce se namrec tukaj odjavim, potem tudi slike ni vec videti (sploh ni nicesar, nobenega attachmenta - nic).
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Sep 21, 2005 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prijavljen sem. S sliko ki sem jo pripel sem vam hotel prikazati kaj vidim jaz. Vidim samo okvir, znotraj tega okvirja pa ni ničesar. Primer je vzet od reber-jevega posta, kjer je pripel sliko namiznih škarij, a jih jaz žal nisem mogel pogledat.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kralj Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18 Prispevkov: 196 Aktiv.: 0.83 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Pet Sep 01, 2006 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni
Prosil bi za pomoč, če morda kdo ve kako se preklaplja med uporabniki v Mozilli Firefox.
Danes sem naletel na težavo v Mozilli. Pojavilo se mi je okence v katerem sem lahko izbral med "privzetim uporabnikom" in "defoult". Ko sem kliknil na defoult se ni zgodilo nič, ko pa sem kliknil "privzeti uporabnik" pa je okence izginilo, prav tako pa so izginili vsi zaznamki("bookmark-i"). Sedaj ne najdem nikjer shranjenih zaznamkov.
Ali se da kakorkoli vzpostaviti nazaj. Sedaj se mi Mozilla firefox odpre kakor se mi je prvič takoj po instalaciji. Brez zaznamkov in orodnih vrstic.
V priponki pa je moj prejšni izgled Mozille.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
218.09 KB |
Pogledana: |
39 krat |

|
_________________ Zakaj ljudje verjemejo, da je na nebu nešteto zvezd, ne da bi jih šteli,
če pa na klopi piše "sveže pleskano" pa morajo preverit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DMan Član

Pridružen-a: Ned 01 Avg 2004 15:03 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.52 Kraj: Tržič
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Kralj Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18 Prispevkov: 196 Aktiv.: 0.83 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Pet Sep 01, 2006 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
DMan hvala ti za pomoč. Sedaj imam spet vse po starem tako kot sem navajen.
Ob prvi priliki častim
Lep pozdrav
_________________ Zakaj ljudje verjemejo, da je na nebu nešteto zvezd, ne da bi jih šteli,
če pa na klopi piše "sveže pleskano" pa morajo preverit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni