|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Dec 25, 2019 12:54 pm Naslov sporočila: Zakaj hudiča stikalo ne dela? |
|
|
Zakaj hudiča stikalo ne dela?
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baresi Član

Pridružen-a: Tor 28 Jun 2005 19:14 Prispevkov: 667 Aktiv.: 2.81 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Dec 25, 2019 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res čudno da ne dela hehe, je to prišlo na popravilo ali... _________________ lp
baresi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezimenko Član

Pridružen-a: Tor 06 Jun 2017 12:09 Prispevkov: 563 Aktiv.: 5.75
|
Objavljeno: Sre Dec 25, 2019 6:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kotva je izgubila sloj platine oz. karkoli že uporabja za zaščito pred oksidacijo. Ker se je nabral oksid je začelo šmelcat in je postajalo samo še slabše. Vmes je zašla še kakšna nečistoča in je bil idealen recept za pogubo. Prav zaradi slednjega sem zamenjal že dva stikala zvezda trikot na obeh trofaznih motorjih, ki delujeta v precej prašnih pogojih. _________________ Izgubil sem račun pod imenom kobranka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Dec 25, 2019 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
baresi je napisal/a: |
Res čudno da ne dela hehe, je to prišlo na popravilo ali... |
Jap. Končna stikala enega zasučnega motorja, deklariranega kot IP65 ... italijani
brezimenko je napisal/a: |
Kotva je izgubila sloj platine oz. karkoli že uporabja za zaščito pred oksidacijo. Ker se je nabral oksid je začelo šmelcat in je postajalo samo še slabše. Vmes je zašla še kakšna nečistoča in je bil idealen recept za pogubo. |
Nič se ni iskrilo, tokovi čez tole so zanemarljivi. Zadeva je bila zalita z vodo, pa je zarjavelo do te mere, da je zmanjkalo prostora za premikanje. Stikala sem menjal, zanimivo pa je ... ko sem stresel ven kose rjavine je stikalo začelo normalno preklapljati  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni