|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Ned Sep 10, 2006 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem jo inštaliral prejšnji teden in sem zelo zadovoljen. Ima nekaj vidnih popravkov, da je še bolj funkcionalna.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psic Član

Pridružen-a: Pon 10 Jan 2005 18:03 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.28 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 11, 2006 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
LoLek je napisal/a: |
Sem jo inštaliral prejšnji teden in sem zelo zadovoljen. Ima nekaj vidnih popravkov, da je še bolj funkcionalna.  |
Kateri so pa najbolsi popravki oz. najbolj uporabni? Stabilnost dobra? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Tor Sep 12, 2006 9:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Najbolj viden popravek je delo s tabi. V prejšnjih verzijah si zaprl tab na desni strani brskalnika in potem ti je odprl tab levo zraven. V novi verziji pa lahko zapiraš vsak tab na licu mesta in potem se ti odpre tisti tab, katerega si nazadnje imel odprtega. zelo dobrodošla novost.
S stabilnostjo še do zdaj nisem imel težav pa čeprav imam naenkrat odprtih 10 ali več tabov.
Aja pa še ena novost je: restore session, če se zapre brskalnik ne, da bi kliknil na X, ti pri naslednjem zagonu poda možnost restore session in se ti odprejo vsi tabi, katere si imel nazadnje odprte.
Mislim, da je trenutno eden najboljših brskalnikov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni