|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomlad Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54 Prispevkov: 424 Aktiv.: 2.01 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Apr 16, 2021 9:52 am Naslov sporočila: problem z imenom skrbnika Windows 10 |
|
|
Dobil sem tablico HP X2 210 g2 z naloženim windows 10 home operacijskim sistemom. Na tablici je odpovedala baterija in je bila zavržena. Tablici sem vgradil novo baterijo in sedaj lepo dela. Za tablico imam tudi geslo ki deluje brezhibno, edino kar me malo moti je ime skrbnika računa. To ime mi ni uspelo menjati, ne dovoli menjave. Zanima me, če bi se dalo ime zamenjat v Regedit-u kar v registru Windowsev ? Bi šlo samo za spremembo imena, geslo ostane isto, mene skrbi ali gre lahko kaj narobe, oziroma se bi to dalo spremenit.
Drugo vprašanje, verjetno je bil windows na tablici kupljen v kompletu, kako bi sedaj v primeru potrebe naložil na novo Windows, če je vse kar lahko o sistemu preberem na tablici, nimam pa nobenih dokumentov o njej. Logično tablica ni ukradena, je pa odpisana kot škart. Kaj mi svetujete, da bi naredil za primer obnove sistema (morebitna odpoved diska, sesutje sistema) na tablici ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 456 dni