www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

AC ustavljanje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mosqito
Član
Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22
Aktiv.: 31.52

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2021 11:03 pm    Naslov sporočila:  AC ustavljanje Odgovori s citatom

Danes sem "vletel" (na srečo) na rob nevihte na A strani Šentilja. Par zrn toče, nič strašnega. Komot se bi peljal 80, pa se k sreči nisem. Vsi deli ceste z nadvozi so bili popolnoma zasedeni z norci, ki so ustavljali od odstavnega do prehitevalnega pasu. Toliko še nisem blendal in trobil, odkar smo nazadnje šli na ohcet.

Kaj je res vredno izpostavljati sebe in vse ostale s takim neumnim početjem? Tablice so bile vseh narodnosti, D, H, PL, CZ, SK, pa tudi SLO...

Peter123
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34
Aktiv.: 7.21
Kraj: Lj.

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2021 8:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vsaka država/občina/mesto/vas/... ima nek procent ljudi, ki jim je za ostale vseeno.
Včasih sem bil mnenja, da se vsi trudijo biti na moji poti, a temu ni tako to je čista statistika.

Nekateri so ocenili, da je življenje človeka vredno manj kot škoda, ki jo povzroči toča na njihovem avtu. Kakšno mnenje imaš o teh ljudeh se pa sam odloči.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2021 10:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zgleda, da je težko dati dodatnih 20 € na leto za zavarovanje po toči.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2021 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zavarovanje ne prepreči toči, da bi padla na Avto Laughing
mosqito
Član
Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22
Aktiv.: 31.52

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2021 11:22 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potencilanih smrtno nevarnih voznikov itak ne bo nikoli zmanjkalo.

Citiram:
Enkrat sem peljal v ambulanto ker mi je srce izpuščalo utripe. ... Je prav butasto izpadlo.

frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2021 2:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mosqito je napisal/a:
Potencilanih smrtno nevarnih voznikov itak ne bo nikoli zmanjkalo.

Citiram:
Enkrat sem peljal v ambulanto ker mi je srce izpuščalo utripe. ... Je prav butasto izpadlo.

Kje si pa tega našel? Za takšne bi bilo prav, da Darwin poskrbi ... hudič je samo v tem, da na njihov račun običajno nekdo nedolžen nasrka.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni