|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.52
|
Objavljeno: Ned Avg 15, 2021 11:03 pm Naslov sporočila: AC ustavljanje |
|
|
Danes sem "vletel" (na srečo) na rob nevihte na A strani Šentilja. Par zrn toče, nič strašnega. Komot se bi peljal 80, pa se k sreči nisem. Vsi deli ceste z nadvozi so bili popolnoma zasedeni z norci, ki so ustavljali od odstavnega do prehitevalnega pasu. Toliko še nisem blendal in trobil, odkar smo nazadnje šli na ohcet.
Kaj je res vredno izpostavljati sebe in vse ostale s takim neumnim početjem? Tablice so bile vseh narodnosti, D, H, PL, CZ, SK, pa tudi SLO... _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter123 Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34 Prispevkov: 1442 Aktiv.: 7.21 Kraj: Lj.
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2021 8:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Vsaka država/občina/mesto/vas/... ima nek procent ljudi, ki jim je za ostale vseeno.
Včasih sem bil mnenja, da se vsi trudijo biti na moji poti, a temu ni tako to je čista statistika.
Nekateri so ocenili, da je življenje človeka vredno manj kot škoda, ki jo povzroči toča na njihovem avtu. Kakšno mnenje imaš o teh ljudeh se pa sam odloči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2021 10:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda, da je težko dati dodatnih 20 € na leto za zavarovanje po toči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Pon Avg 16, 2021 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zavarovanje ne prepreči toči, da bi padla na Avto  _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.52
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2021 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Potencilanih smrtno nevarnih voznikov itak ne bo nikoli zmanjkalo.
Citiram: |
Enkrat sem peljal v ambulanto ker mi je srce izpuščalo utripe. ... Je prav butasto izpadlo. |
_________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2021 2:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
mosqito je napisal/a: |
Potencilanih smrtno nevarnih voznikov itak ne bo nikoli zmanjkalo.
Citiram: |
Enkrat sem peljal v ambulanto ker mi je srce izpuščalo utripe. ... Je prav butasto izpadlo. |
|
Kje si pa tega našel? Za takšne bi bilo prav, da Darwin poskrbi ... hudič je samo v tem, da na njihov račun običajno nekdo nedolžen nasrka. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni