|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1901 Aktiv.: 8.06 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Čet Okt 29, 2020 9:43 pm Naslov sporočila: COVID-19 test machine |
|
|
Konstruiram en COVID-19 tester za v vratarnico samo se mi je zataknilo pri ustreznemu dozirnemu ventilu
Saj pnevmatski bo verjetno za nekaj časa ok al bo napihnilo gumice ?
Krmilnik bo pa kar S7-1200 - vse za preživetje človeške rase
Navodila in panelna plošča sta že pripravljeni - sindikat se strinja
Dragi sodelavci in sodelavke.
Ker se v našemu podjetju pospešeni širi število pozitivnih na Covid-19 bo od meseca Novembra pred vstopom v podjetje namesto nezanesljive IR (temperaturne) kamere nameščena nova naprava za razkuževanje in hitro testiranje na podlagi senzoričnega okušanja.
Pod ekranom vas bo v plastičnemu kozarčku 0,3 pričakala brezbarvna in ob zmerni oporabi neškodljiva tekočina katero oralno zaužijete.
V času 5 sekund od odvzema kozarčka morate pritisniti na ustrezen gumb, kateri ponazarja okus testne tekočine.
Vse zaposlene pozivamo, da so pri testu zbrani saj večkratno testiranje povzroči kratkotrajnejše omračenje uma in pri nežnejšemu spolu dodatno povišano vlažnost spodnjih organov !
Do nadalnjega je namreč zaradi povišanega prenosa COVID-19 odsvetovano dotikanje sluznic izven zakonske zveze !
Prosimo za dosledno upoštevanje navodil. Dear colleagues.
As the number of positives on Covid-19 is accelerating in our company, a new device for disinfection and rapid testing based on sensory taste will be installed instead of the unreliable IR (temperature) camera from November before entering the company.
Below the screen, a colorless and harmless liquid that you ingest orally will be waiting for you in a plastic glass of 0.3.
Within 5 seconds of removing the beaker, you must press the appropriate button, which illustrates the taste of the test liquid.
We urge all employees to be collected during the test, as repeated testing causes a short-term darkening of the mind and, in the case of the fairer sex, additional increased humidity of the lower organs!
Until further notice, due to the increased transmission of COVID-19, it is not recommended to touch the mucous membranes outside of marriage!
Please follow the instructions strictly.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
173.81 KB |
Pogledana: |
8 krat |

|
_________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7830 Aktiv.: 33.21 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Okt 29, 2020 9:58 pm Naslov sporočila: Re: COVID-19 test machine |
|
|
robert je napisal/a: |
Konstruiram en COVID-19 tester za v vratarnico ... |
Če bo v vratarnici, manjka opozorilo: "Vstopajte posamezno in se držite socialne distance!"
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
int47 Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 0:10 Prispevkov: 2103 Aktiv.: 8.92 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 30, 2020 11:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Statistično bo 25% okuženih uspešno prestalo test. Potrebno je povečati izbiro in število iteracij
To je samo testing machine. Za disinfection rabiš večji %.
Recimo https://www.halusky.co.uk/czech-slovak-foods/tatratea-original-72-0-7l.html#.X5va4u1CdEY
Najbolje, da so gumbi bolj robustni in večji. Razporejeni tako, da je možno z dlanjo pritisniti samo enega hkrati...
EDIT: typo.
_________________ Kdor ni skregan, ni Slovenc ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2098 Aktiv.: 11.35 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Pet Okt 30, 2020 1:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi tista IR kamera ni dobra, ne pustite da vam z njo merijo temperaturo!!
Namreč meni so zadnjič s tem merili temperaturo in mi nekako izbrisali začasen spomin.
Draga mi je takrat naročila naj v trgovini kupim mleko, jajca, salamo, sir, jogurte....
Domov sem prišel z dvema platojema piva, nevem, nevem....
_________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.42
|
Objavljeno: Pet Okt 30, 2020 4:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Telo samo ve, da je dehidracija največji problem.
_________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
baresi Član

Pridružen-a: Tor 28 Jun 2005 19:14 Prispevkov: 667 Aktiv.: 2.83 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jul 23, 2021 9:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
A še kdo kaj dela na tem projektu? Jaz rabim verzijo delta ali delpa plus, za vunmetalce na kulturnih prireditvah.
_________________ lp
baresi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni