|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DEJAN-MB Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Sep 2006 17:40 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Pon Sep 25, 2006 5:46 pm Naslov sporočila: PEUGEOT 406 |
|
|
Lepo pozdravljeni,sem novi obiskovalec foruma.Imam namreč en problem z os.avtom in sicer peugeot 406-števec!!!Namreč pojavlja se napaka na števcu in sicer na trenutke nedela in kasneje dela normalno-obratomer,km ,plovec goriva.Sem ga imel že pri avtoelektričarju in ta mi je na novo obnovil hladne lote,ampak sedaj več nevem kaj bi bilo narobe-baje se dobi samo elektronika nova.PROSIM ZA NASVETE IN POMOČ--------HVALA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Tor Sep 26, 2006 12:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne razumem Človek, malo razmisli o svoji slovenščini. _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Sep 26, 2006 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preglej ali prosi nekoga, da ti pregleda napajanje števca. Skupni plus in maso. Sicer pa si vprašanje zastavil pomankljivo; ti ugasne tudi osvetlitev, a kakšna zadeva dela vmes normalno ali pa prav vse "mrkne"??
Daj se malo razpiši, seveda v vsem poznenem jeziku, ne v narečju ali v minimalistično oblikovanih besedilih. Ne skopari z besedo!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DEJAN-MB Neznanec

|
Objavljeno: Sre Sep 27, 2006 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
dela mi normalno ampak po določenem času,kot da nima stika na začetku ob zagonu -največkrat zjutraj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Sep 28, 2006 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Še vedno je nekje slab stik;ali v napajalni veji na vezju, lahko pa na konektorjih dovoda ali pa celo na kablu. Če lahko prideš do Celja, lahko skupaj pogledamo zadevo, pogoj pa je, da mehansko sam razdreš armaturo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DEJAN-MB Neznanec

|
Objavljeno: Čet Sep 28, 2006 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovor ,lahko pridem ,glede demontaže števca ni problema ker znam,samo armaturo pa nebi vedel-če bi bilo potrebno v celoti odstraniti .Prosim za naslov ali telefonsko številko in kdaj lahko se oglasim-HVALA ZA POMOČ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni