|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PPartner Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42 Prispevkov: 197 Aktiv.: 1.30 Kraj: okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pet Jul 16, 2021 4:37 pm Naslov sporočila: Električno kolo |
|
|
pozdravljeni,
si kdo lasti električno kolo, ki je bilo predelano iz navadnega? se pravi ima vgrajen motor v sprednjem kolesu ali pa bolj napredno, v centralnem delu kolesa.
kako se mu obnese? kateri kit vzeti za gorski tip kolesa in možaka cca 100kg? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RobiStrom Član

Pridružen-a: Ned 01 Mar 2015 22:00 Prispevkov: 219 Aktiv.: 1.76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 16, 2021 9:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za tole sem slišal ene par pohval: Tongsheng TSDZ2 ali pa Bafang. Bafang stalno dodaja izbrano stopnjo pomoči - je skoraj moped. TSDZ2 ima pa senzor navora za bolj pristno kolesarsko izkušnjo. Ni pa motor v pestu temveč pri gonilki. Če malo poguglaš je kar nekaj ocen in primerjav. Kolega je ženi nabavil Bafang 500W - zdaj mu pa uide - on gre še na žgance.
https://www.pswpower.com/ _________________ LP Robi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3517 Aktiv.: 31.75
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1632 Aktiv.: 13.08 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Sob Jul 17, 2021 7:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Predelujem kolesa v električna, montiram pretežno TSDZ2 sredinske motorje, imam boljše izkušnje kot z Bafang motorji. _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3517 Aktiv.: 31.75
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
benc Član

Pridružen-a: Sre 14 Jun 2006 21:41 Prispevkov: 132 Aktiv.: 0.57 Kraj: Idrija
|
Objavljeno: Sre Dec 08, 2021 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem predelal starega Bianchija z Tongsheng tsdz2 36v .
Za baterijo sem pa Hoferjevo 40V vzel. Ali pa dve od Parkside za rezervo.
Super zadeva za kratke poti do službe...včasih je prav malo divje okoli kakšnega ovinka s 40 na uro
https://youtu.be/zpay1JBg-bQ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 459 dni