|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6724 Aktiv.: 28.52 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Dec 29, 2021 9:11 pm Naslov sporočila: MikroTik Scripting |
|
|
A obstaja še kak vir, ali je Wiki na temo skriptinga vse, kar je objavljeno? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jmivsek Član

Pridružen-a: Tor 06 Avg 2013 12:41 Prispevkov: 468 Aktiv.: 3.27 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Dec 29, 2021 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Scripting na MikroTik forumu:
https://forum.mikrotik.com/viewforum.php?f=9
Vsekakor pa je dobro skriptni jezik prej vsaj za silo spoznati, preden se lotimo kopi-pejstanja iz tega foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6724 Aktiv.: 28.52 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2021 8:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Seveda ... kopi/pejst niti slučajno ni opcija. Vedno, ko sem iskal kako bližnico v to smer, sem fasal kak neprijeten bumerang po buči.
Rad bi si nekaj stvari, ki mi niso najbolj logične v sintaksi tega scripta razčistil, zato sprašujem po virih dokumentacije. Nekako moteče so mi omejitve pri uporabi whitespace, pa kakšno možnost vsaj osnovnega debuga iščem - pisanje v system log ni ravno ... , pa ...
Torej, če kdo ve za kako buklo/pdf na to temo ... bi bilo dobrodošlo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni