|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Čet Okt 12, 2006 10:56 pm Naslov sporočila: Jezik v Nvidiinih gonilnikih |
|
|
Kako se spremeni nastavitev jezika v gonilnikih ForceWare ? Genialno so ugotovili, da ima racunalnik slovenske nastavitve za datum in valuto in po tem sklepajo, da mi njihova latovscina ustreza (mi ne). Najbrz je mozno nekako jezik spremeniti, a ker sem se danes prvic srecal s temi gonilniki, mi te moznosti nikakor ne uspe najti. Kako torej to traparijo preklopim na anglescino ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 9:14 am Naslov sporočila: re |
|
|
Meni delujejo superca , vredu slovenščina in pregledni , že instalacija je slovenska tako da nekakaj ne štima pri tebi
po moje bi moral sneti prav angleške ali pa odinstalirati slo language pack oz ga izkolpiti v nadzorni ''področne in jezikovne možnost''? _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.66 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 9:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Potreben je download international driverjev, ne engleških. verjetno je to problem.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 9:42 am Naslov sporočila: re |
|
|
ja samo ti so večjezični in se instalirajo na nastavljen jezik v računalniku _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 10:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem bil čisto penast zaradi teh gonilnikov. Sem odinstaliral, spremenil lokacijo v regional settings in jih instaliral v angleščini. Nekako organsko ne prenašam slovenščine na računalnikih in tudi ostalih tehničnih napravah... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Saj jezik OSa je nastavljen na English (US), samo nastavitev decimalne pike (vejice) in datuma je slovenska Slovenski language pack za WXP *NI* instaliran, Windowsi komunicirajo z mano normalno v anglescini. Gonilnike sem pobral s strani proizvajalca graficne (Inno3D).
Ce prav razumem, bodo gonilniki ostali normalno angleski, ce zacasno spremenim nastavitev na US, jih instaliram in potem spremenim spet nazaj ?
O smiselnosti in konsistentnosti prevoda ne bi razglabljal - se tista dva mulcka s foruma, ki sta se zaradi nepismenosti znasla na moji ignore listi, sta manj kreativna kot kaksne cvetke iz "slovenskega" prevoda, da o tipkarskih napakah niti ne govorim Razlicica driverjev je sicer precej nova - 91.36 (zadnja ne-beta, ki je omenjena na strani proizvajalca). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 13, 2006 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni je pomagala ponovna instalacija in pred tem sprememba lokacije. Tako kot ti sem imel WXP v angleščini.
Ne vem zakaj ne morejo dati opcije, da si sam nastaviš jezik...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni