|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 2449 Aktiv.: 28.84
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2023 2:56 pm Naslov sporočila: Samostoječa indukcijska plošča |
|
|
Včasih v kuhinji zmanjka kuhalnih mest na štedilniku. Nabavil bi samostoječo indukcijsko ploščo, pa me zanima, če ima kdo kaj dobrih izkušenj s katerim modelom/proizvajalcem? _________________ Always going the extra mile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hudamravljica Član

Pridružen-a: Tor 30 Nov 2010 23:22 Prispevkov: 721 Aktiv.: 4.80 Kraj: LUCIJA
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2023 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz za to uporabljam TEFAL IH2108. Dodatna kuhalna plošča v kuhinji, še največ jo uporabljam, če želim kaj kuhat zunaj zaradi vonja(cvrtje rib, bakala...) ali poleti, da ne grejem stanovanja.
Dobra/slaba, meni je OK, služi svojemu namenu 3 leta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4388 Aktiv.: 20.90 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sre Feb 08, 2023 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hofer, lidel, ... low cost varjanta. Že druga po vrsti.
Kot backup in kuhanje zunaj dela čisto OK _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Proteus Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03 Prispevkov: 1472 Aktiv.: 7.01
|
Objavljeno: Čet Feb 09, 2023 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za zunanjo kuhinjo imam Iskra IC-2000S.
Zunaj na vetru, ki po navadi ugasne plinsko ploščo, segreje lonec vode bistveno prej, kot pa plin brez vetra. Toda to je tudi njena edina prednost.
Induktivne plošče mi nekako ne sedejo, ker pri nižjih nastavitvah delujejo v ON-OFF regulaciji in na splošno uničujejo posodo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 267 dni